Libnet.ro
UNICEF

13:16

Ludovic Orban: Vrem sa crestem capacitatea de testare de la aproape 11.000 acum la 15.000 de teste zilnic Fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam Ce spune despre relaxarea unor masuri din 1

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Vrem sa crestem capacitatea de testare de la aproape 11.000 acum la 15.000 de teste zilnic Fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam Ce spune despre relaxarea unor masuri din 1

Ludovic Orban a prezentat luni seara un raport de activitate la 6 luni de la preluarea mandatului de catre Guvernul pe care il conduce. El a sustinut ca Executivul a luat masuri in criza COVID inca de la izbucnirea epidemiei in China. De asemenea, el a sustinut ca, fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat se astepta guvernul. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Vrem sa ajungem la peste 15.000 de testezi. Dupa 15 mai, vom elimina restrictiile in mod gradual. in economie, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat situatia actuala a epidemiei de coronavirus din Romania, precum si masurile care au fost luate pana acum de Guvern pentru a .

Ludovic Orban anunta numarul romanilor care s-au intors in tara, de la inceputul pandemiei. Cifra uriasa

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara intr-o conferinta de presa ca de la inceputul pandemiei s-au intors in tara aproape 1,3 milioane de romani. Premierul a adaugat ca acestia vor primi ajutor de la stat.

Ideea pesedista privind Fondul Suveran de Investitii, mult criticata anii trecuti de PNL, reluata de actuala guvernare Ludovic Orban: Avem modelul dezvoltat de polonezi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca actuala guvernare se gandeste la constructia unui fond de investitii, pe model polonez. Nu este o idee noua, ci una care a tot fost dezvoltata de fostele guvernari, in speciale cele controlate de Liviu Dragnea. Atunci, Ludovic Orban critica foarte dur infiintarea unui fond suveran de investitii, spunand ca este o megaescrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti. Este o idee rostogolita de toate guvernarile, din 2013 pana in prezent.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Pilonii relansarii economice se vor baza pe investitiile publice si investitiile private

Guvernul pregateste un set de masuri menit sa relanseze economia nationala, a anuntat premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Evaluarea de risc epidemiologic - baza reducerii restrictiilor incepand din 15 mai

Reducerea restrictiilor, incepand din 15 mai, se va face pe baza evaluarii de risc epidemiologic, a afirmat premierul Ludovic Orban, cu prilejul unei conferinte de presa tinuta la Palatul Victoria.

Ludovic Orban: Va exista o anumita relaxare si in ceea ce priveste deplasarea in afara localitatilor

Ludovic Orban a facut, luni seara, mai multe anunturi despre masurile pe care le va lua Guvernul dupa data de 15 mai.

LIVE VIDEO Ludovic Orban anunta toate masurile de relaxare valabile din 15 mai. Premierul:Scaderile din buget sunt mai mici decat previziunile

Premierul Ludovic Orban va sustine o conferinta de presa incepand cu ora 20. 00, in care va anunta toate masurile de relaxare sociala care vor intra in vigoare pe data de 15 mai. Chiar daca Romania va iesi din starea de urgenta, revenirea la normalitatea se va face pas cu pas. Localitatile aflate in carantina raman in continuare izolate, pentru a nu raspandi virusul.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, conferinta de presa, la ora 20.00, la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban va sustine luni, la ora 20. 00, o conferinta de presa, la Palatul Victoria. Declaratiile premierului vin in contextul in care in Romania va incepe o relaxare treptata a restrictiilor im.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Nu am avut stocuri de materiale, echipamente, medicamente

Premierul Ludovic Orban sustine la aceasta ora o conferinta de presa in contextul in care in Romania va incepe, din 15 mai, o relaxare treptata a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de.

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Libertatii Presei: Dreptul jurnalistilor de a relata liber este garantat in Romania si asa va asigur ca va ramane!

De Ziua Mondiala a Libertatii Presei, Ludovic Orban a transmis ca dreptul jurnalistilor de a relata liber este garantat in Romania si asa va ramane. Premierul a sustinut ca presa este si ea angrenata in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )