Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Renate Weber a exportat traseismul politic la nivel european, nu poate fi Avocatul Poporului

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Renate Weber a exportat traseismul politic la nivel european, nu poate fi Avocatul Poporului

Renate Weber a fost invalidata prin votul cetatenilor pe 26 mai si a exportat traseismul politic la nivel european, nu poate fi Avocatul Poporului, declara la RFI presedintele PNL, Ludovic Orban. Parlamentul il alege miercuri pe succesorul lui Victor Ciorbea, care si-a incheiat mandatul. Propunerea ALDE sustinuta de PSD este fostul europarlamentar Renate Weber. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Renate Weber a exportat traseismul politic la nivel european, nu poate fi Avocatul Poporului

Renate Weber a fost invalidata prin votul cetatenilor pe 26 mai si a exportat traseismul politic la nivel european, nu poate fi Avocatul Poporului, declara la RFI presedintele PNL, Ludovic Orban. Parlamentul il alege miercuri pe succesorul lui Victor Ciorbea, care si-a incheiat mandatul. Propunerea ALDE sustinuta de PSD este fostul europarlamentar Renate Weber.

UPDATE Parlamentul voteaza astazi Avocatul Poporului. Renate Weber este sustinuta de majoritatea PSD-ALDE, iar Peter Eckstein-Kovacs este propus de opozitie Cei trei candidati, validati in comisiile juridice

Parlamentul s-a reunit miercuri, in sedinta comuna pentru alegerea unui nou Avocat al Poporului, dupa ce mandatul lui Victor Ciorbea a incetat. Propunerile sunt Renate Weber din partea PSD - ALDE, Peter Eckstein-Kovacs, sustinut de opozitie PNL, USR si UDMR) si Catalin Voinea Mic, din partea PMP. Ludovic Orban: Renate Weber nu poate fi Avocat al Poporului, este un om care a exportat traseismul politic la nivel european.

LUDOVIC ORBAN: PNL nu o sustine pe Renate Weber ca Avocat al Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propusa de ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, sustinand ca aceasta a fost invalidata prin votul de la europarlamentare si a exportat traseismul politic la nivel european.

Ludovic Orban: PNL nu o sustine pe Renate Weber pentru functia de Avocat al Poporului, pentru ca ea a exportat trasesimul politic la nivel european, iar ALDE nu a primit increderea romanilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propunerea ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, potrivit Agerpres.

PNL nu o sustine pe Renate Weber ca Avocat al Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, pro.

Renate Weber a fost numita in functia de Avocat al Poporului

Renate Weber, propunerea ALDE, a fost numita de Parlament in functia de Avocat al Poporului.

Fosta eurodeputata Renate Weber, propusa de ALDE Avocat al Poporului

Fosta eurodeputata Renate Weber este sustinuta de ALDE pentru functia de Avocat al Poporului. Decizia vine in contextul in care opozitia a anuntat deja ca il propune pentru acest post pe fostul senator UDMR Peter Eckstein Kovacs.

Ce avere are Renate Weber, noul Avocat al Poporului. Ea l-a inlocuit pe Victor Ciorbea

Renate Weber este noul Avocat al Poporului, dupa ce Victor Ciorbea si-a incheiat mandatul din aceasta functie. Noul Avocat al Poporului este propunerea PSD-ALDE, dar a primit destul de multe voturi impotriva. Renate Weber a fost votata miercuri, 26 iunie, in functia de Avocat al Poporului, cu 208 de voturi pentru si 134 de voturi .

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului. Fost director al Fundatiei Soros, a sustinut asaltul PSD la Justitie si Rusia in Parlamentul European

Fostul europarlamentar ALDE Renate Weber a fost numita miercuri in functia de Avocat al Poporului. Fosta militanta pentru drepturile omului in anii 90, sustinatoare a lui George Soros si critic al PSD-ului pana in 2014, Weber s-a transformat in avocat al asaltului PSD la Justitie. in Parlamentul European, Renate Weber s-a pozitionat de partea Rusiei.

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului

Renate Weber este noul Avocat Poporului, dupa ce a primit votul favorabil al Parlamentului pentru functia devenita vacanta dupa ce mandatul lui Victor Ciorbea a expirat. Renate Weber s-a nascut la data de 3 augu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )