Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ludovic Orban: Sectorul 5 are gauri care nu mai pot fi tolerate. Are nevoie de o alta abordare la nivel de administratie (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Sectorul 5 are gauri care nu mai pot fi tolerate. Are nevoie de o alta abordare la nivel de administratie (VIDEO)

Cristian Bacanu si-a lansat oficial candidatura la Primaria Sectorului 5 al Capitalei, din partea PNL si USR-PLUS, iar premierul Ludovic Orban a subliniat ca aceasta zona a Bucurestiului are nevoie de. continuă pe B1

Ludovic Orban: Sectorul 5 are gauri care nu mai pot fi tolerate. Are nevoie de o alta abordare la nivel de administratie (VIDEO)

Cristian Bacanu si-a lansat oficial candidatura la Primaria Sectorului 5 al Capitalei, din partea PNL si USR-PLUS, iar premierul Ludovic Orban a subliniat ca aceasta zona a Bucurestiului are nevoie de.

Ludovic Orban a anuntat domeniile care vor primi bani in plus la rectificarea bugetara: Constrangerile sunt foarte mari. Vom analiza cu seriozitate fiecare solicitare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Transporturile, Dezvoltarea, Educatia, Sanatatea si Agricultura sunt domeniile care vor primi mai multi bani la rectificarea bugetara. Analiza, insa, nu este gata, a.

Ludovic Orban: La nivelul actual de cazuri zilnice de coronavirus se pot organiza alegerile locale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca la nivelul actual de cazuri zilnice de infectare cu coronavirus nu se pune problema amanarii alegerilor locale. Seful Guvernului a precizat ca, odata cu adoparea.

Ludovic Orban ii bate obrazul lui DC Popescu dupa plecarea la PSD: E o decizie gresita

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Dan Cristian Popescu a gresit in momentul in care a ales sa candideze sustinut de PSD pentru Primaria Sectorului 2. Pe de alta parte, Orban a precizat ca in discutiile cu USR si PLUS pentru Capitala el nu a discutat despre oameni, cu toate ca liberalii aveau un avantaj la Sectorul 2, pentru ca Popescu era viceprimar.

Ludovic Orban: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul are in vedere prelungirea starii de alerta, care expira la data de 16 august 2020. Ludovic Orban: Starea de alerta ar putea fi prelun.

Alegeri locale 2020. Vor fi amanate alegerile locale? Ludovic Orban da raspunsul

Intrebat daca se pot organiza alegeri locale in conditiile existente date de pandemia de coronavirus, premierul Ludovic Orban a declarat ca, dupa cum arata datele la ora actuala, nu exista niciun fel de problema in ceea ce priveste organizarea alegerilor.

Ludovic Orban ii da replica lui Ciolacu: Nu ati inteles nimic. Nu mai poti sa faci politica bazat pe minciuna

Ludovic Orban i-a raspuns, in Parlament, liderului PSD, Marcel Ciolacu, care acuza liberalii ca au incalcat toate promisiunile facute romanilor si ca au esuat in gestionarea pandemiei si in relansarea economiei.

Ludovic Orban: S-au dat extrem de multe amenzi. Vrem sa crestem si mai mult capacitatea de testare. Am ajuns la 25.000 de teste pe zi

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in plenul Parlamentului, ca Guvernul a asigurat cresterea capacitatii de testare pana la 25. 000 de teste pe zi. De asemenea, liderul de la Palatul Victoria a recunoscut ca s-au dat extrem de multe amenzi.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca starea de alerta va fi, cel mai probabil, prelu.

Ultima ora. Ludovic Orban, anunt acid despre majorarea pensiilor si dublarea alocatiilor: Toata lumea va suferi daca se insista

Premierul Orban a declarat in cursul zilei de marti ca va ataca la CCR votul cu privire la dublarea alocatiilor, avand in vedere faptul ca nu exista surse de finantare pentru majorarile in cauza. Acesta a revenit cu un nou atac la adresa PSD prin care il acuza ca baga Romania intr-un haos economic, aceasta .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )