Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban:Sesiunea extraordinara a Parlamentului a fost convocata incalcandu-se grosolan Constitutia

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban:Sesiunea extraordinara a Parlamentului a fost convocata incalcandu-se grosolan Constitutia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marti ca sesiunea extraordinara a Parlamentului a fost convocata incalcandu-se grosolan Constitutia si Regulamentul Camerei Deputatilor. continuă pe Hotnews

Cristian Ghinea (USR): Sesiunea extraordinara a Parlamentului NU este convocata. Orice tentativa de a ocoli acest fapt simplu va fi atacat la Curtea Constitutionala

Parlamentarul USR Cristian Ghinea anunta ca Biroul Permanent, convocat de marti la Parlament, nu a avut cvorum si, implicit, sesiunea extraordinara NU este convocata. Orice tentativa de a ocoli acest fapt simplu va fi atacat la Curtea Constitutionala. ] Guvernul nu poate da OUG-uri in acest moment. Repet: Parlamentul NU este in sesiune extraordinara, sustine Ghinea.

Scandal in Parlament! Florin Iordache sustine ca sesiunea extraordinara a fost convocata constitutional

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) a declarat marti, de la tribuna plenului, ca deputatii au fost convocati in mod regulamentar si constitutional la sesiunea.

Tariceanu: Sesiunea parlamentara extraordinara a fost convocata pentru marti. Care este ordinea de zi

Sesiunea extraordinara a celor doua Camere ale Parlamentului a fost convocata pentru ziua de marti, a anuntat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Iordache: Sesiunea extraordinara a fost convocata regulamentar si constitutional

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) a declarat marti, de la tribuna plenului, ca deputatii au fost convocati in mod regulamentar si constitutional la sesiunea extraordinara, in conditiile in care membrii Biroului Permanent si liderii de grup au fost sunati luni, iar cu o majoritate covarsitoare, s-a decis programul forului legislativ, informeaza News. ro.

Tariceanu anunta sesiunea extraordinara a Parlamentului, dupa ce Guvernul Tudose a adoptat OUG pentru Elcen si pentru pensiile speciale

Sesiunea extraordinara a celor doua Camere ale Parlamentului a fost convocata pentru ziua de marti, a anuntat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Coalitiei, in care a fost evaluata activitatea Guvernului Tudose.

Surse: Liviu Dragnea nu va fi prezent maine la sesiunea extraordinara. Si-a delegat atributiile lui Iordache si pleaca in concediu intr-o destinatie exotica

Surse din PSD au declarat pentru Adevarul ca presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va absenta maine de la sesiunea extraordinara a Parlamentului. Dragnea si-a delegat atributiile vicepresedintelui Florin Iordache si va pleca in aceasta seara in vacanta, intr-o destinatie exotica, dupa cum au spus sursele citate. Dragnea si-a petrecut prima parte a concediului in Grecia.

Parlamentul a suspendat sesiunea extraordinara din lipsa de cvorum

ACTUALIZARE 15:47 Plenul Senatului, suspendat din lipsa de cvorum Plenul Senatului, convocat in sesiune extraordinara, a fost suspendat din lipsa de cvorum, fiind prezenti doar 58 de senatori, din 136, insa OUG-urile emise de Guvern vineri, printre care si cea privind pensiile speciale si cea privind indemnizatia pentru cresterea copilului, au fost repartizate comisiilor, cu termen de depunere a raportului 31 august, astfel incat vor putea fi publicate in Monitorul Oficial si intra in vigoare, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 13:06 Ghinea USR): Nu exista formal o sesiune extraordinara *ACTUALIZARE 12:18 Tomac: E o mascarada numita sesiune extraordinara.

Secretele surprinzatoare ale lui Ludovic Orban

Toata lumea stie: seful liberalilor, Ludovic Orban are o mare pasiune pentru muzica. Desi a fost vazut de multe ori cantand, cu diverse ocazii, liderul PNL a dezvaluit in exclusivitate pentru.

Ludovic Orban: Daca pana pe 15 septembrie PSD nu stabileste data alegerilor pentru Primaria Devei, ne vom adresa instantei

Presedintele liberal Ludovic Orban a amenintat PSD ca se va adresa judecatorilor daca pana pe 15 septembrie nu se anunta data la care se vor tine alegerile pentru edilul Devei, oras condus de primarul interimar social-democrat Ovidiu Mos dupa ce Mircia Muntean a fost condamnat la sase ani de inchisoare.

Ludovic Orban: Acuz Guvernul de crima cu premeditare impotriva economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza Guvernul condus de Mihai Tudose de crima cu premeditare impotriva economiei romanesti pentru cresterea pretului la energie electrica si intentia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )