Libnet.ro
UNICEF

22:30

Scandal in Parlament! Florin Iordache sustine ca sesiunea extraordinara a fost convocata constitutional

Antena3 Antena3,
Scandal in Parlament! Florin Iordache sustine ca sesiunea extraordinara a fost convocata constitutional

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) a declarat marti, de la tribuna plenului, ca deputatii au fost convocati in mod regulamentar si constitutional la sesiunea. continuă pe Antena3

Iordache: Sesiunea extraordinara a fost convocata regulamentar si constitutional

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) a declarat marti, de la tribuna plenului, ca deputatii au fost convocati in mod regulamentar si constitutional la sesiunea extraordinara, in conditiile in care membrii Biroului Permanent si liderii de grup au fost sunati luni, iar cu o majoritate covarsitoare, s-a decis programul forului legislativ, informeaza News. ro.

Florin Iordache ii ia apararea sefului PSD, dupa ce a fost criticat ca nu a participat la sesiunea extraordinara a Parlamentului: Nu ne putem stabili vacanta dupa ordonantele pe care le are Guvernul

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a afirmat ca parlamentarii nu isi pot stabili vacanta in functie de ordonantele Guvernului. Precizarea vine in contextul in care seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a delegat acestuia atributiile.

Surse: Liviu Dragnea nu va fi prezent maine la sesiunea extraordinara. Si-a delegat atributiile lui Iordache si pleaca in concediu intr-o destinatie exotica

Surse din PSD au declarat pentru Adevarul ca presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va absenta maine de la sesiunea extraordinara a Parlamentului. Dragnea si-a delegat atributiile vicepresedintelui Florin Iordache si va pleca in aceasta seara in vacanta, intr-o destinatie exotica, dupa cum au spus sursele citate. Dragnea si-a petrecut prima parte a concediului in Grecia.

Cristian Ghinea (USR): Sesiunea extraordinara a Parlamentului NU este convocata. Orice tentativa de a ocoli acest fapt simplu va fi atacat la Curtea Constitutionala

Parlamentarul USR Cristian Ghinea anunta ca Biroul Permanent, convocat de marti la Parlament, nu a avut cvorum si, implicit, sesiunea extraordinara NU este convocata. Orice tentativa de a ocoli acest fapt simplu va fi atacat la Curtea Constitutionala. ] Guvernul nu poate da OUG-uri in acest moment. Repet: Parlamentul NU este in sesiune extraordinara, sustine Ghinea.

In plina sesiune extraordinara a Parlamentului, Liviu Dragnea si-a delegat atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor lui Florin Iordache, de marti pana vineri

Liviu Dragnea si-a delegat atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor, de marti pana vineri, vicepresedintelui acestui for, Florin Iordache, potrivit unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban:Sesiunea extraordinara a Parlamentului a fost convocata incalcandu-se grosolan Constitutia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marti ca sesiunea extraordinara a Parlamentului a fost convocata incalcandu-se grosolan Constitutia si Regulamentul Camerei Deputatilor.

Tariceanu anunta sesiunea extraordinara a Parlamentului, dupa ce Guvernul Tudose a adoptat OUG pentru Elcen si pentru pensiile speciale

Sesiunea extraordinara a celor doua Camere ale Parlamentului a fost convocata pentru ziua de marti, a anuntat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Coalitiei, in care a fost evaluata activitatea Guvernului Tudose.

Florin Iordache, declaratii contradictorii despre sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, caruia Liviu Dragnea i-a delegat atributiile la conducerea Camerei, a dat, marti, declaratii contradictorii presei cu privire la sedinta Biroului Permanent.

Liviu Dragnea si-a delegat atributiile lui Florin Iordache

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile, de marti pana vineri, vicepresedintelui acestui for, Florin Iordache. in perioada 8-11 august atributiile.

Florin Iordache, autorul contestatei Ordonante 13, sef interimar la Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat atributiile vicepresedintelui Florin Iordache, de marti si pana vineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )