Libnet.ro
UNICEF

16:00

LUDOVIC ORBAN: Cu siguranta vom creste alocatiile, dar le vom creste cu atat cu cat ne permit resursele bugetare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Cu siguranta vom creste alocatiile, dar le vom creste cu atat cu cat ne permit resursele bugetare

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca va fi prorogat termenul de intrare in vigoare a legii privind majorarea alocatiilor, pana la prima rectificare bugetara, care va fi dupa 1 iulie. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Cu siguranta vom creste alocatiile, dar le vom creste cu atat cu cat ne permit resursele bugetare

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca va fi prorogat termenul de intrare in vigoare a legii privind majorarea alocatiilor, pana la prima rectificare bugetara, care va fi dupa 1 iulie. Orban a spus ca majorarea alocatiilor presupune un efort bugetar de 6 miliarde de lei, banii necesari nefiind cuprinsi in buget. Cu siguranta vom creste alocatiile, dar le vom creste cu atat cu cat ne permit resursele bugetare, a precizat el.

Guvernul da joi OUG pentru amanarea dublarii alocatiilor. Orban: Vom creste alocatiile. Cum le vom creste, vom vedea

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, ca guvernul va adopta in sedinta de joi o ordonanta de urgenta pentru a amana termenul de intrare in vigoare a legii privind dublarea alocatiilor pentru copii. Prorogarea va fi pana la data primei rectificari bugetare, dupa 1 iulie.

Ludovic Orban: Din 2008 pana astazi, singurul partid care a majorat alocatiile copiilor a fost PNL Orice crestere de venit trebuie sa fie fundamentata (VIDEO)

PNL este singurul partid care a majorat alocatiile copiilor, din 2008 si pana acum, a precizat, joi seara, in direct pe B1 TV, premierul Ludovic Orban, care a mai adaugat ca orice crestere de venit trebuie sa.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban. Te apuci de circ in Parlament

Victor Ponta lanseaza un atac fara precedent la adresa premierului Romaniei, Ludovic Orban. Acesta este de parere ca premierul va demisiona din functia de premier, dupa ce isi va mai angaja raspunderea parlamentara. Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban in declaratiile sale, Victor Ponta crede ca premierul va demisiona si ca .

LUDOVIC ORBAN: Acordul de imprumut cu BIRD privind domeniul Sanatatii trebuie renegociat

Acordul de imprumut privind Programul pe baza de rezultate in sectorul sanitar intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la New York, la 23 septembrie 2019, trebuie renegociat, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban, care a aprobat, la propunerea ministrului Sanatatii, retragerea de pe ordinea de zi sedintei de Guvern a proiectului de lege privind ratificarea acestui document, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN, MESAJ DE ZIUA CULTURII NATIONALE: Cultura a adus trainicie natiunii romane si a facut posibile acte politice si sociale majore

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis miercuri un mesaj in care subliniaza ca in avangarda luptei pentru libertatea spiritului a stat intotdeauna cultura si ca Romania de astazi, cu idealurile si valorile sale, cunoscuta ca voce distincta in lume, este un rod incontestabil al culturii, relateaza News. ro.

Ludovic Orban: Am facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca prin angajarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR, dar procedura ii da dreptul formatiunii sa reactioneze si nu este neaparat real faptul ca sistemul cu un singur tur ar fi mai avantajos pentru Uniune.

Ludovic Orban, despre neintelegeri cu presedintele Iohannis: Bazaconii!

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca toate stirile legate de eventuale neintelegeri intre el si Klaus Iohannis sunt niste bazaconii.

Ludovic Orban: Daca la prezidentiale nu aveam doua tururi, Romania i-ar fi avut presedinti pe Adrian Nastase si Victor Ponta (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a subliniat nevoia de alegeri in doua tururi printr-o lectie de istorie contrafactuala, joi seara, in direct pe B1 TV. Daca Presedintele Romaniei ar fi fost ales intr-un.

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii: PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, alegerea primarilor in doua tururi sau anticipate

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la B1 TV, ca parlamentarii PSD vor avea de ales intre doua rele: fie alegerea primarilor in doua tururi, proiect pentru care Guvernul a anuntat ca isi asuma raspunderea, fie declansarea alegerilor anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )