Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ludovic Orban spune ca mandatul presedintelui ANI inceteaza in decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban spune ca mandatul presedintelui ANI inceteaza in decembrie

Premierul Ludovic Orban spune ca exista riscul ca Agentia Nationala de Integritate ANI) sa ramana fara conducere, intrucat mandatul presedintelui institutiei expira in aceasta luna si nu este ales Consiliul National de Integritate care sa desemneze o noua conducere. El afirma ca se analizeaza mai multe posibilitati de rezolvare a situatiei. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN DESPRE MODIFICARILE IN DOMENIUL JUSTITIEI: Este fundamental ca aceste modificari sa treaca cu orice risc

Premierul Ludovic Orban spune ca modificarile pe care Guvernul vrea sa se le aduca in domeniul justitiei prin asumarea raspunderii sunt necesare pentru ca, altfel, activitatea instantelor ar urma sa fie paralizata.

Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ce spune Ana Maria despre cariera ei in politica

Fosta iubita a lui Fuego a vorbit despre cariera ei in politica, dupa ce a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ana Maria sustine ca oamenii nu trebuie sa fuga de politica, intrucat aceasta le influenteaza viata de zi cu zi. Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban Relatia mea .

Orban spune ca leul se depreciaza pentru ca este luna decembrie, a consumului

Cursul de schimb este determinat de foarte multi factori, sustine premierul Ludovic Orban, care a precizat faptul ca ne aflam in luna decembrie, luna de crestere a consumului. El a mai afirmat ca nu sunt motive de ingrijorare.

Orban spune ca leul se depreciaza pentru ca este luna decembrie, a consumului

Cursul de schimb este determinat de foarte multi factori, sustine premierul Ludovic Orban, care a precizat faptul ca ne aflam in luna decembrie, luna de crestere a consumului. El a mai afirmat ca nu sunt motive de ingrijorare.

Va fi sau nu o criza economica in Romania, in 2020? Ce spune Ludovic Orban despre pensii

Premierul Ludovic Orban nu crede ca va exista o criza economica. El ii asigura pe romani ca nu exista motive reale de ingrjorare intrucat spera chiar ca masurile Guvernului sa contribuie la o crestere economica. Ludovic Orban da asigurari ca romanii nu vor traversa o noua criza economica si i-a asigurat pe varstinci ca pensiile .

Ce spune premierul Ludovic Orban despre o criza economica in Romania

Premierul Ludovic Orban este de parere ca nu vom avea o criza economica in anul 2020, deoarece spera ca masurile Guvernului sa aduca crestere econmica.

Cum a trait Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe luna? Deputat PNL: Sotia sa e vegetariana de 20 de ani

Deputatul PNL Razvan Prisca a oferit o explicatie surpinzatoare pentru viata austera dusa de premierul Ludovic Orban: sotia sa e vegetariana, deci cheltuie mai putin pe hrana. Familia Orban a trait in ultimul an din 3. 000 de lei pe luna, arata declaratia de avere publicata de liderul PNL.

ANI risca sa ramana fara conducere, in plin scandal privind averea premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca exista riscul ca Agentia Nationala pentru Integritate ANI) sa ramana fara conducere dupa incetarea mandatului actualului presedinte al institutiei, respectiv pe.

Ludovic Orban: in cei 30 de ani de cariera, am trait strict din indemnizatia pe care am primit-o pentru functiile publice pe care le-am detinut

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa intalnirea cu Iohannis, de la Palatul Cotroceni, ca este un om simplu si are cheltuieli ca toti ceilalti. Premierul a amai spus ca in cariera lui de 30 de ani a trait st.

Ludovic Orban, intrebat cum s-a descurcat cu un venit de 3.100 de leiluna: Sunt un om simplu, chiar auster. in viata ai ani mai buni si ani mai rai (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut precizari cu privire la veniturile sale in contextul in care, potrivit ultimei sale declaratii de avere, in anul 2018, el a avut un venit mediu lunar de doar 3. 083 de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )