Libnet.ro
UNICEF

22:45

Orban, despre noul an scolar: Trebuie sa fim pregatiti pentru orice

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre noul an scolar: Trebuie sa fim pregatiti pentru orice

Premierul Ludovic Orban spune ca noul an scolar trebuie pregatit cu mare migala, in contextul pandemiei de COVID-19, iar autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru orice situatie, pentru ca toti copiii sa aiba acces la educatie. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN: Nu stim care va fi evolutia epidemiei, trebuie sa fim pregatiti pentru orice

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca noul an scolar trebuie pregatit cu mare migala, iar autoritatile din domeniu trebuie sa ia in calcul orice situatie, pentru ca toti copiii sa aiba acces la educatie, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Va fi sedinta. Trebuie sa stabilim reglementarea!

Ludovic Orban sustine ca va vorbi cu ministrii Sanatatii, Economiei si Internelor, la care vor fi invitati si reprezentantii HoReCa, pentru a pregati deschiderea restaurantelor, insa a atras atentia ca acestea isi vor relua activitatea atunci cand vor permite conditiile epidemiologice.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania. Adunity_98749 Principalele.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

Kamara este intr-o situatie disperata. Cati bani trebuie sa dea pentru o noua operatie a fiului sau

Indragitul artist Kamara trece prin momente grele, din nou. Fiul sau a implinit varsta de 6 ani, dar inca are nevoie de pampers si nu poate merge nici macar de-a busilea. Tatal sau il priveste neputincios, mai ales ca are nevoie inca de mult tratament, iar el nu are bani. Kamara are nevoie de bani .

Bacalaureat 2020: Ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a promova BAC-ul. Lovitura pentru elevi

Absolventii de liceu afla astazi, marti, 30 iunie 2020, ce rezultate au obtinut la examenul de Bacalaureat. Notele vor fi afisate pana la ora 12:00, potrivit calendarului de examen. Dupa afisarea rezultatelor, elevii nemultumiti de felul in care au fost notati pot depune contestatii, lucru ce se poate realiza inclusiv online. Rezultate Bacalaureat 2020 UPDATE: .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )