Libnet.ro
UNICEF

12:15

LUDOVIC ORBAN: Sunt multumit de ministrii nostri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Sunt multumit de ministrii nostri

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Timisoara, ca daca este posibil, PNL va declansa procedurile pentru alegerile anticipate, dar nu se joaca cu soarta Romaniei. El a spus ca, personal, este multumit de ministrii din guvernul pe care il conduce. Toti ministrii sunt de dimineata pana noaptea alaturi de mine si activitatea lor ma face sa fiu multumit, a afirmat el, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Investitiile in cursul acestui an cresc

Premierul Ludovic Orban anunta ca in proiectul de buget pentru anul viitor sunt alocati 50 de miliar.

Ludovic Orban: Sectia Speciala cu siguranta va fi desfiintata

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca Sectia Speciala va fi desfiintata, atunci cand se va gasi cea mai buna solutie constitutionala, conform News. ro.

Ludovic Orban: PNL este partidul care isi doreste alegerile anticipate, dar nu ne jucam cu soarta Romaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Timisoara, ca daca este posibil, PNL va declansa procedurile pentru alegerile anticipate, dar nu se joaca cu soarta Romaniei. Orban a spus ca, personal, este multumit de ministrii din guvernul pe care il conduce.

Guvernul ar putea proroga mai multe termene in Educatie. Premierul Orban, mesaj pentru ministrii sai: Nu mai accept introducerea pe ordinea de zi a niciunei ordonante de urgenta, pe care nu o discutati in prealabil cu mine (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor din cabinetul sau ca nu mai accepta introducerea pe ordinea de zi a niciunei ordonante de urgenta, in cazul in care actul normativ nu este discutat in.

Premierul Ludovic Orban: Alocatia bugetara pentru Sanatate creste foarte mult. Pe sindicalisti ii deranjeaza ca am umblat la spor

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, ca banii alocati pentru Sanatate in 2020 vor fi mult mai multi comparativ cu anul in curs, si a explicat ca sindicalistii din sector sunt deranjati ca Guvernul.

LUDOVIC ORBAN: Investitiile in cursul acestui an cresc la peste 50 de miliarde

Premierul Ludovic Orban anunta ca in proiectul de buget pentru anul viitor sunt alocati 50 de miliarde de lei pentru investitii, suma incluzand banii necesari unor proiecte de infrastructura, informeaza News. ro.

Ludovic Orban: Trebuie sa inteleaga si angajatii de la stat ca exista o limita, mai ales ca primesc si sporuri. Salariile din sistemul de stat sunt mult mai mari decat cele din domeniul privat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca vor exista taieri de bugete in 2020 si ca trebuie sa inteleaga si angajatii de la stat ca exista o limita. Este cunsocut faptul ca salariile din.

Premierul Ludovic Orban, despre Start Up Nation: Mi s-a parut o pomanageala, un alt mod de a plati ajutoare sociale

Guvernul ar putea schimba modul de finantare a noilor afaceri prin programul Start Up Nation. Prezent la Timisoara vineri, 20 decembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prin noul program antreprenorii ar putea fi obligati sa asigure o cofinantare.

Premierul Ludovic Orban: Nu ne jucam cu soarta tarii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca liberalii isi doresc in continuare alegeri anticipate, dar nu se joaca cu soarta tarii provocand o eventuala criza daca nu vor exista suficienti parlamentari care sa sustina ideea.

Premierul Ludovic Orban: Deficitul balantei comerciale se apropie de 18 miliarde de euro

Guvernul va incerca sa refaca echilibrele economice, aratand ca deficitul balantei comerciale se apropie de 18 miliarde de euro, sustine Premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )