Libnet.ro
UNICEF

16:45

LUDOVIC ORBAN: Investitiile in cursul acestui an cresc la peste 50 de miliarde

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Investitiile in cursul acestui an cresc la peste 50 de miliarde

Premierul Ludovic Orban anunta ca in proiectul de buget pentru anul viitor sunt alocati 50 de miliarde de lei pentru investitii, suma incluzand banii necesari unor proiecte de infrastructura, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Indemnizatiile demnitarilor vor fi inghetate --- * ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget. --- Pana pe data de 23 decembrie, Guvernul urmeaza sa-si angajeze raspunderea in Parlament asupra legii bugetului de stat, legii asigurarilor sociale pe anul 2020 si asupra modificarii OUG 114.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget.

LUDOVIC ORBAN: Nu vom ramane datori

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din Fondul de rezerva al Executivului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Muncii in vederea platii integrale a salariilor angajatilor de la Inspectia Muncii, informeaza Agerpres. ro.

Ludovic Orban, despre bugetul Sanatatii: Acopera nevoile acestui domeniu

Ludovic Orban a vorbit despre bugetul pentru 2020 si alocarea pentru Sanatate.

Alocatii dublate, dar fara bani de la buget. Ludovic Orban, adevarul despre majorarea indemnizatiilor pentru copii

Premierul a anuntat ce se va intampla cu alocatiile copiilor, avand in vedere ca a fost vehiculata, in ultima perioada, o gaura imensa in bugetul de stat. Ludovic Orban a explicat ce se va intampla cu indemnizatiile copiilor si a spus adevarul despre o posibila majorare a acestor venituri. Alocatii dublate, dar fara bani de .

LUDOVIC ORBAN: Dublarea alocatiilor forteaza bugetul

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul PSD de crestere a alocatiilor este un populism ieftin.

Ludovic Orban, dezamagit de cat se fura in Romania, legal: Avem cea mai mare evaziune

In contextul in care s-au sesizat tot mai multe minusuri in legatura cu banii de la buget in ultimele luni, Ludovic Orban a adus in discutie problema evazionistilor fiscali din Romania. in opinia premierului, tara noastra se confrunta de ceva timp cu un val important de evaziune fiscala si totul pleaca de la TVA sau, .

LUDOVIC ORBAN: Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor

Prin politici bazate pe respect, recunoastere reciproca a drepturilor si a valorilor, toleranta, dialog si reprezentare democratica la nivel politic si institutional, Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor, afirma premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Daca parlamentarii resping legea de abilitare, putem face sedinta de guvern in fiecare zi din ianuarie

Daca Parlamentul va respinge proiectul de abilitare a Guvernului pentru a emite ordonante in perioada vacantei parlamentare, Guvernul ar putea face sedinta zilnic, in ianuarie, a declarat premierul Ludovic Orban dupa intrevederea cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane de la Palatul Elisabeta.

LUDOVIC ORBAN: Putem face sedinta de guvern in fiecare zi din ianuarie

Guvernul ar putea face sedinta zilnic, in ianuarie, daca Parlamentul va respinge proiectul prin care se vor emite ordonante in perioada vacantei parlamentare, a declarat premierul Ludovic Orban dupa intrevederea cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane de la Palatul Elisabeta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2707 seconds )