Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban: Suntem categoric impotriva ineptiilor fiscale anuntate de ministrul Misa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ludovic Orban: Suntem categoric impotriva ineptiilor fiscale anuntate de ministrul Misa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Timisoara, ca partidul pe care-l conduce se opune categoric 039;039;ineptiilor fiscale039;039; anuntate de ministrul Ionut Misa si cere actualei guvernari sa renunte la 039;039;experimentele039;039; pe firmele romanesti. continuă pe Wall-Street Ro

Ludovic Orban despre masurile fiscale anuntate de Guvern: Stabilim un plan de actiune ce poate include si proteste in strada

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Oradea, ca partidul pe care il reprezinta va demara o 'ampla' serie de actiuni impotriva masurilor fiscale preconizate de guvernanti, ce ar putea include si proteste in strada, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban cere respingerea in corpore a pachetului de masuri fiscale anuntat de Guvern

Presedinte PNL, Ludovic Orban, a propus joi, la sedinta Biroului Politic National BPN), respingerea de catre liberali in corpore a pachetului de masuri fiscale propus de actuala guvernare, in opinia sa aceste masuri urmand a avea efecte extrem de grave in mediul privat, respectiv distrugerea a sute de mii de firme.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale anuntate sa nu se aplice, fac numai bine. Am vorbit cu companii mari si companii mici, nu sunt nemultumiti

Liviu Dragnea a fost intrebat, vineri dimineata, de jurnalisti, cum vede declaratia de joi a presedintelui Iohannis, care a vorbit despre bulversare fiscala si mega-topaiala fiscal-bugetara, liderul PSD afirmand ca Eu n-am vazut-o ca pe o critica, am vazut-o ca pe o incercare de a prezenta o analiza. Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale anuntate sa nu se aplice, fac numai bine. Am vorbit cu companii mari si companii mici, nu sunt nemultumiti. Mediul de afaceri nu este bulversat.

Ludovic Orban: Obiectivul real al PSD este sa puna mana pe Justitie, sa nu mai fie deranjati de procurori

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Timisoara, ca este convins ca PSD are pregatite anumite amendamente la legile justitiei pe care le va introduce in camera decizionala pe ultima suta de metri, adica noaptea ca hotii. Orban spune ca obiectivul real al partidului de guvernamant este sa puna mana pe Justitie, sa nu mai fie deranjati de procurori, de judecatori, sa poata sa fure linistiti in continuare.

Ludovic Orban va efectua o vizita in SUA

O delegatie a PNL condusa de presedintele partidului, Ludovic Orban, va efectua, in perioada 10-19 noiembrie, o vizita in Statele Unite ale Americii, unde va avea intalniri cu membri ai Congresului si Senatului SUA, inalti oficiali ai Departamentului de Stat, reprezentanti ai think tank-urilor, mediului de afaceri si ai comunitatii romanesti, informeaza un comunicat de presa.

Ludovic Orban, catre doua batranele din Teleorman: Am auzit ca sunt fete frumoase aici! (VIDEO)

Intr-un material video care radiografiaza alegerile locale partiale din Teleorman, liderul PNL, Ludovic Orban, apare in cateva ipostaze uluitoare. Dupa ce ii intreaba vessel pe.

AMCHAM critica dur reformele fiscale anuntate de guvern: Creeaza instabilitate si confuzie in mediul de afaceri / Impozitul pe cifra de afaceri, impact negativ

AmCham Romania isi exprima ingrijorarea cu privire impactul masurilor de politica fiscala anuntate recent de Guvern, atat din punct de vedere al costurilor generate la nivelul contribuabililor, cat si din punct de vedere al sustenabilitatii bugetare. In plus, arata Camera de Comert Romano-Americana, aceste masuri multiple intervin la scurt timp dupa introducerea mai multor modificari de politica fiscala, in acelasi regim de adoptare rapida, ceea ce creeaza instabilitate si confuzie in mediul de afaceri cu privire la impactul al acestor masuri precum si cu privire la procedura lor de implementare.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )