Libnet.ro
UNICEF

14:31

Ludovic Orban: Teatrele, cinematografele si restaurantele in spatii inchise se redeschid de la 1 septembrie

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Teatrele, cinematografele si restaurantele in spatii inchise se redeschid de la 1 septembrie

Teatrele, cinematografele si restaurantele isi pot relua activitatea in spatii inchise, incepand cu 1 septembrie, a anuntat premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei Guvernului de joi. De la 1 septembrie vom permite reluarea activitatii spectacolelor si concertelor in spatii inchise, in cinematografe, in teatre, a spus Orban. continuă pe Hotnews

KLAUS IOHANNIS: Teatrele, cinematografele, restaurantele se vor putea deschide probabil din 1 septembrie

Teatrele si cinematografele, dar si restaurantele vor putea fi deschise, probabil, din 1 septembrie, cu respectarea conditiilor de siguranta sanitara, in contextul pandemiei de COVID-19, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa. Sunt doua domenii in care consider ca este cazul sa se reia activitatea atat cat se poate si acolo unde se poate in conditii de siguranta, a afirmat el.

Ludovic Orban anunta ca restaurantele, cinematografele si teatrele se vor deschide la 1 septembrie VIDEO

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern, ca teatrele, cinematografele si restaurantele isi pot relua activitatea incepand cu 1 septembrie.

Toamna se numara comenzile: restaurantele in spatii inchise pot fi redeschise de la 1 septembrie

Decizia privind redeschiderea restaurantelor in spatii inchise se va lua miercuri. Premierul Ludovic.

Ludovic Orban anunta cand se redeschid restaurantele

Ludovic Orban recunoaste ca Guvernul se afla in discutii despre posibilitatea redeschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante. Ce se va intampla cu cei din HORECA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a solicitat analizarea posibilitatii de a redeschide restaurantele, dar o decizie in acest sens, cu calendarul aferent, va fi luata in aceasta saptamana. Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante Am solicitat grupului de suport tehnico stiintific sa analizeze posibilitatea reluarii activitatii in spatii inchise, in restaurante.

Klaus Iohannis: Teatrele, cinematografele si restaurantele se vor putea redeschide de la 1 septembrie, in anumite conditii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca restaurantele si teatrele se vor redeschide de la data de 1 septembrie 2020, dupa aproape sase lu.

Klaus Iohannis: Teatrele, cinematografele si restaurantele se vor putea redeschide de la 1 septembrie, in anumite conditii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca restaurantele si teatrele se vor redeschide de la data de 1 septembrie 2020, dupa aproape sase.

VIDEO. Iohannis dezvaluie cand se pot redeschide teatrele, cinematografele si restaurantele

Intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri, presedintele Klaus Iohannis a spus ca teatrele, cinem.

Presedintele HORA: Romania este singurul stat din Europa in care restaurantele sunt inchise in interior. Studiile arata ca restaurantele nu sunt in zona de risc inalt de infectare cu coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in cursul acestei saptamani Guvernul va decide daca se vor redeschide restaurantele. Hotararea depinde de analizele specialistilor, dar redeschiderea trebuie luata in disc.

ORBAN: Vom avea discutie despre reluarea activitatii in anumite spatii inchise, in teatre, cinematografe

Ludovic Orban a anuntat ca va avea loc miercuri o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), unde va fi completata hotararii de Guvern pentru starea de alerta prin care sa fie introduse mai multe reguli pentru campania electorala si in care va fi aprobat ordinul comun al Ministerului Sanatatii, MAI, AEP care stabileste masuri de protectie in ziua votului. Premierul a adaugat ca o alta tema de discutie va fi si redeschiderea restaurantelor. El a mai spus ca tot miercuri va avea o intalnire cu asociatiile din industria HoReCa, conform news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )