Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru COVID-19 dupa ce a intrat in contact o persoana confirmata pozitiv. Premierul isi suspenda toate activitatile

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru COVID-19 dupa ce a intrat in contact o persoana confirmata pozitiv. Premierul isi suspenda toate activitatile

Premierul Ludovic Orban isi suspenda activitatile publice si intalnirile si se va testa pentru COVID-19 dupa ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Manastire, care a confirmat ca a fost pozitiv. Premierul a participat marti la emisiunea acestuia. Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19Nicusor Dan face si el testul COVID-19. continuă pe Hotnews

Silviu Manastire, infectat cu coronavirus: Am o forma asimptomatica Ludovic Orban a fost marti in emisiunea acestuia

Moderatorul TV Silviu Manastire de la la B1 TV a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata chiar de el, care a spus ca a fost asimptomatic si ca vineri si-a pierdut gustul si mirosul. Ludovic Orban a fost marti seara la emisiunea lui Manastire, iar luni Guvernul a anuntat ca premierul se testeaza de urgenta pentru COVID-19 si isi suspenda toate activitatile.

LUDOVIC ORBAN: PSD duce Romania in faliment

Ludovic Orban a anuntat ca bugetul pentru anul viitor va fi votat in noul Legislativ, dupa alegerile parlamentare, in contextul in care PSD a facut praf ordonanta de urgenta pentru rectificarea bugetara in acest mandat al Parlamentului.

Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan si ministrii Fondurilor Europene si Educatiei, Marcel Bolos si Monica Anisie, au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19. Luni dimineata, Guvernul a anuntat ca Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru coronavirus dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata pozitiv.

Premierul Ludovic Orban se izoleaza si se testeaza de urgenta

Ludovic Orban si-a anulat toate intalnirile pe care le avea programate pentru ziua de luni si a ceru.

Premierul a solicitat efectuarea unui test pentru COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu o persoana depistata pozitiv. Ludovic Orban si-a suspendat intalnirile fizice pana la aflarea rezultatului (VIDEO)

Participarea prim-ministrului Ludovic Orban la evenimente programate in cursul zilei de luni a fost suspendata, ca urmare a faptului ca una dintre persoanele care s-au aflat in acelasi platou de televiziune cu.

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Premierul ramane in izolare pana joi cand va face un nou test.

Ludovic Orban, anuntul care a enervat milioane de parinti. Ce a putut spune dupa infectarea cu COVID-19 a 800 de elevi

O sedinta importanta are loc in aceste momente in cadrul Ministerului Educatiei, acolo unde Ludovic Orban s-a intalnit cu mai multi colegi pentru a discuta modul in care a functionat scoala pana in acest moment, si, de asemenea, pentru a corecta lucrurile care nu au mers bine. Printre declaratiile facute, premierul a refuzat categoric ideea .

Ludovic Orban, suspect de COVID-19. Premierul isi suspenda toate activitatile pentru astazi si asteapta rezultatul testului. Cine l-ar fi putut infecta

Premierul Ludovic Orban si-a suspendat in aceasta dimineata toate activitatile programate pentru luni, din cauza unei suspiciuni de infectare cu SARS-CoV-2, dupa participarea marti la o emisiune moderata de Silviu Manastire, la B1 TV, care a fost confirmat pozitiv.

Ludovic Orban: Cum sa ne ducem cu bugetul in actualul Parlament? Nu ati vazut ce au facut cu ordonanta pentru rectificare? Au facut-o praf. PSD duce Romania in faliment

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, duminica, ca bugetul de stat pentru anul 2021 va fi votat in viitorul Parlament, dupa alegerile generale. Cum sa ne ducem cu bugetul in actualul Parlament?, s-a.

LUCIAN BODE, DUPA INTALNIREA CU LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN: Am inceput un proces amplu de constructie a noului Bucuresti

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a discutat astazi cu premierul Ludovic Orban si cu primarul general ales, Nicusor Dan, despre un proces amplu de constructie a infrastructurii de transport in municipiul Bucuresti si in regiunea Ilfov.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )