Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban, suspect de COVID-19. Premierul isi suspenda toate activitatile pentru astazi si asteapta rezultatul testului. Cine l-ar fi putut infecta

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, suspect de COVID-19. Premierul isi suspenda toate activitatile pentru astazi si asteapta rezultatul testului. Cine l-ar fi putut infecta

Premierul Ludovic Orban si-a suspendat in aceasta dimineata toate activitatile programate pentru luni, din cauza unei suspiciuni de infectare cu SARS-CoV-2, dupa participarea marti la o emisiune moderata de Silviu Manastire, la B1 TV, care a fost confirmat pozitiv. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru COVID-19 dupa ce a intrat in contact o persoana confirmata pozitiv. Premierul isi suspenda toate activitatile

Premierul Ludovic Orban isi suspenda activitatile publice si intalnirile si se va testa pentru COVID-19 dupa ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Manastire, care a confirmat ca a fost pozitiv. Premierul a participat marti la emisiunea acestuia. Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19Nicusor Dan face si el testul COVID-19.

Ludovic Orban, suspect de Covid-19. Langa cine a stat de s-ar fi infectat

Ludovic Orban, premierul Romaniei, ar fi suspect de infectare cu noul coronvirus, conform unor informatii de ultima ora. Se oare ca acesta si-a suspendat toate activitatile programate pentru astazi. Ludovic Orban, suspect de Covid-19 Informatiile de ultima ora spun ca premierul Ludovic Orban este suspect de infectare cu noul coronavirus. Ca urmare, au fost suspendate .

Ludovic Orban suspect de COVID! Si-a anulat toate evenimentele - Ce se intampla acum cu premierul

Ludovic Orban a mers luni dimineata sa se testeze de COVID. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectarii cu noul coronavirus, insa pana la primirea rezultatului, premierul a suspendat intalnirile fizice cu alte persoane.

Silviu Manastire, infectat cu coronavirus: Am o forma asimptomatica Ludovic Orban a fost marti in emisiunea acestuia

Moderatorul TV Silviu Manastire de la la B1 TV a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata chiar de el, care a spus ca a fost asimptomatic si ca vineri si-a pierdut gustul si mirosul. Ludovic Orban a fost marti seara la emisiunea lui Manastire, iar luni Guvernul a anuntat ca premierul se testeaza de urgenta pentru COVID-19 si isi suspenda toate activitatile.

LUDOVIC ORBAN: Procesul de achizitie de tablete continua la toate nivelurile

Procesul de achizitie de tablete continua atat la nivelul Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC), cat si al inspectoratelor scolare si administratiilor locale, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban se izoleaza si se testeaza de urgenta

Ludovic Orban si-a anulat toate intalnirile pe care le avea programate pentru ziua de luni si a ceru.

Ludovic Orban, la Ministerul Educatiei: Procesul de achizitie de tablete continua la toate nivelurile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Ministerul Educatiei, ca procesul achzitiei de tablete pentru elevi continua atat la nivelul Oficiului National pentru Achizitii.

LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza predarea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca profesorii care refuza sa predea online nu au ce sa caute in sistemul de educatie. Seful Executivului a mai precizat, vineri intr-o conferinta de presa la Ministerul Educatiei, ca achizitia tabletelor continua la toate nivelurile.

Ludovic Orban: in ultimii 12 ani, primarii generali din PSD si Guvernele PSD au tinut Bucurestiul pe loc. Guvernul pe care il conduc este partener loial pentru rezolvarea problemelor mari ale Bucurestiului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la finalul intalnirii de la Ministerul Transporturilor, cu ministrul Lucian Bode si primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, ca Guvernul va sustine toate proiectele.

Gabriela Firea, mesajul zilei: Premierul Ludovic Orban a recunoscut! Adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea a declarat, luni, ca premierul Ludovic Orban a recunoscut ca problemele mari din Bucuresti nu se pot rezolva decat printr-o colaborare stransa intre Primarie si Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2276 seconds )