Libnet.ro
UNICEF

13:01

Ludovic Orban: Trebuie sa stavilim cu orice pret cresterea numarului de cazuri, pastrand economia in stare de functionare

B1 B1,
Ludovic Orban: Trebuie sa stavilim cu orice pret cresterea numarului de cazuri, pastrand economia in stare de functionare

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in timpul sedintei de Guvern, ca obiectivul Guvernului este acela de a opri cu orice pret cresterea numarului de cazuri COVID-19 din Romania, fara a afecta. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru trebuie sa fie sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca obiectivul este sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, incercand sa afectam cat mai putin economia. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca sunt 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri.

Orban: Obiectivul nostru trebuie sa fie sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri. Arafat: 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca obiectivul este sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, incercand sa afectam cat mai putin economia. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca sunt 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri.

Ludovic Orban: Daca exista o crestere a numarului de cazuri COVID, ne adaptam. Punem in functie imediatnoi sectii de Terapie Intensiva sau le crestem capacitatea

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in timpul sedintei de Guvern, ca il va convoca pe primarul Capitalei, Nicusor Dan, imediat dupa investire, pentru a lua decizii privind cresterea capacitatii de.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

Ludovic Orban, deranjat de situatia paturilor din spitalele bucurestene: Trebuie introdus oxigen. Ce e asa mare filosofie?

Premierul Ludovic Orban a afirmat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca situatia spitalelor din Bucuresti trebuie rezolvata urgent, motiv pentru care va discuta, joi, cu noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, imediat dupa ce acesta va depune juramantul de investire, pentru a fi luata o decizie operativa. Potrivit premierului, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB) refuza sa puna la dispozitie noi paturi pentru bolnavii de Covid-19. in alta ordine de idei, ministrul sanatatii a anuntat ca va creste capacitatea de testare la 50. 000 de teste pe zi.

Ministrul Educatiei: in spatiul scolii nu exista pericolul infectarii cu coronavirus Nu scoala afecteaza cresterea numarului de cazuri

In spatiul scolii nu exista pericolul infectarii, a declarat miercuri ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie. Anisie argumenteaza ca in scoli s-au luat toate masurile de siguranta si astfel nu scoala este cea care afecteaza cresterea numarului cazurilor de coronavirus.

Tribunalul Bucuresti a anulat proiectul Primariei Capitalei de reamenajare a Parcului Cismigiu, care prevedea cresterea numarului de terase si modificarea aspectului monumentului istoric

Tribunalul Bucuresti a anulat hotararea de Consiliu General din 2019 prin care s-a aprobat reamenajarea Parcului Cismigiu, un proiect controversat de aproximativ 10 milioane de euro, care propunea modificari substantiale ale monumentului istoric, reducerea suprafetei de spatiu verde, dar si cresterea numarului de terase si restaurante. Procesul a fost intentat de USR Bucuresti, iar decizia poate fi atacata cu recurs.

Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei. Ce planuieste Guvernul Romaniei

Luni, in cadrul unei vizite oficiale la Paris, Ludovic Orban a facut declaratii despre posibilitatea de a izola populatia la domiciliu. El sustine ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de raspandire a COVID-19 se diminueaza si nu va fi nevoie de noi masuri. Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei Premierul Ludovic .

Marcel Ciolacu, atac la Ludovic Orban dupa ce a incalcat legea: Folosesc Politia Romana in scopuri politice

Marcel Ciolacu a readus in discutie aniversarea cu scandal a premierului Ludovic Orban din biroul sau de la guvern. Presedintele PSD l-a acuzat pe seful Executivului ca foloseste Politia Romana in scopuri politice. Marcel Ciolacu, atac la premier: Orban si ai sai folosesc Politia Romana in scopuri politice. Este o rusine! Fotografia din biroul premierului .

LUDOVIC ORBAN: in calitate de premier, voi sprijini toate proiectele initiate de Nicusor Dan

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca va sustine toate proiectele initiate de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si s-a angajat ca Executivul va duce la bun sfarsit proiecte care tin de zona guvernamentala, dar, de fapt, genereaza beneficii pentru Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )