Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ministrul Educatiei: in spatiul scolii nu exista pericolul infectarii cu coronavirus Nu scoala afecteaza cresterea numarului de cazuri

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Educatiei: in spatiul scolii nu exista pericolul infectarii cu coronavirus Nu scoala afecteaza cresterea numarului de cazuri

In spatiul scolii nu exista pericolul infectarii, a declarat miercuri ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie. Anisie argumenteaza ca in scoli s-au luat toate masurile de siguranta si astfel nu scoala este cea care afecteaza cresterea numarului cazurilor de coronavirus. continuă pe Hotnews

Monica Anisie: Avem peste 3.300 de scoli in scenariul rosu in spatiul scolii nu exista pericolul infectarii, s-au luat toate masurile. Pericolul este dincolo de poarta scolii (VIDEO)

Un numar de 3. 393 de scoli din Romania sunt in scenariul rosu, in timp ce 4. 500 de unitati de invatamant din tara se regasesc in scenariul galben, iar alte 9. 300 functioneaza in scenariul verde, a.

Ministrul Educatiei lanseaza un apel la actiune comuna privind digitalizarea educatiei

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, ii invita pe reprezentantii mediului privat si ai organizatiilor neguvernamentale sa contribuie la transformarea de paradigma propusa de Ministerul Educatiei si Cercetarii: Scoala SMART - Scoala Moderna, Accesibila, Bazata pe Resurse si Tehnologii digitale, care sa asigure accesul la o educatie incluziva si de calitate pentru toti copiii.

Ministrul Educatiei a solicitat o ancheta, dupa ce o profesoara a lovit mai multi elevi la o scoala din Maramures

Ministrul Educatiei Monica Anisie a solicitat Ispectoratului Scolar demararea unei anchete incepand de luni, dupa ce a vazut imagini pe Facebook cu o profesoara care lovea elevii intr-o clasa la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures. Toleranta zero la violenta in scoli, a precizat Anisie.

O profesoara din Maramures a fost filmata in timp ce isi palmuia elevii. Ministrul Educatiei a cerut ancheta -VIDEO

O inregistrare video distribuita pe Facebook arata cum o profesoara de la o scoala din Maramures isi palmuieste elevii la ore. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, s-a autosesizat si a cerut deschiderea unei anchete.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )