Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ludovic Orban: in ultimii 30 de ani, transportul feroviar a fost Cenusareasa modurilor de transport in Romania. Vrem sa punem in practica un program amplu de reabilitare a retelei de cai ferate (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: in ultimii 30 de ani, transportul feroviar a fost Cenusareasa modurilor de transport in Romania. Vrem sa punem in practica un program amplu de reabilitare a retelei de cai ferate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in Romania, in ultimii 30 de ani, transportul feroviar a fost considerat o Cenusareasa a modurilor de transport, in timp ce la nivel european aceasta este. continuă pe B1

Ciolacu: Cred ca ne-a luat locul Iohannis, fiindca el se crede in opozitie. Orban e cel mai slab premier din ultimii 30 de ani

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, raspunde acuzatiilor presedintelui Klaus Iohannis. pe care il catalogheaza drept un politruc care il cocoloseste pe seful Guvernului, Ludovic Orban. Ciolacu sustine ca PNL este responsabil pentru starea sistemului sanitar, afirmand ca 17 din ultimii 30 de ani acest domeniu a fost condus de liberali.

Klaus Iohannis, despre afirmatia lui Tataru: O afirmatie un pic nerumegata.Sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a calificat marti drept un pic nerumegata afirmatia ministrului Sanatatii Nelu Tataru privind vinovatia colectiva pentru situatia sistemului medical: Presedintele a declarat ca nu toti suntem de vina, ci sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani, marele PSD.

Ludovic Orban: Avem o oportunitate istorica. Fie folosim aceasta sansa si devenim o tara de top in Europa sau o ratam din nou si ramanem la coada plutonului (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al liberalilor pe 2021-2024, despre oportunitatile de dezvoltare pe care le are Romania in fata, date fiind mai.

Ludovic Orban: Desi a reclamat ca nu a avut sprijin, HoReCa a fost ajutata Noi am majorat pensiile cu cea mai mare valoare efectiva si am crescut investitiile in an de criza

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri seara, despre masurile pe care le-a luat Guvernul PNL in sprijinul diverselor sectoare ale economiei, afectate si ele de epidemia de coronavirus. Orban a sustinut ca.

Marea Britanie: Boris Johnson anunta cel mai mare buget de aparare de dupa Razboiul Rece

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat joi investitii in aparare de o anvergura fara egal in ultimii 30 de ani, estimand ca situatia internationala este mai periculoasa si mai intens competitiva decat oricand dupa Razboiul Rece, informeaza AFP.

Ludovic Orban anunta inca 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti, care intra in lupta anti-COVID

In contextul numarului mare de noi cazuri de Covid-19 in Bucuresti, premierul Ludovic Orban a anuntat joi, ca e saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Capitala si .

Ludovic Orban: Avem o capacitate de testare, astazi, pe aparate de tip Real Time PCR, de 53.000-54.000. Cum arata realitatea cifrelor din ultimele 24 de ore

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat marti de ce nu creste capacitatea de testare pentru coronavirus, in contextul in care era anuntat ca va creste capacitatea la circa 50. 000 de teste. Seful Guvernului a afirmat ca, la ora actuala, in tara noastra este o capacitate de testare, pe aparate Real Time PCR de 53. 000 de teste. in ultimele 24 de ore au fost realizate doar aproximativ 30. 000 de teste.

Ludovic Orban: imi doresc ca fiecare copil care se naste in tara asta sa aiba acces la educatie si sa aiba sansa sa reuseasca in viata (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit joi, la lansarea programului de guvernare al liberalilor, despre prioritatile avute in vedere pentru urmatorii ani. in acest context, premierul s-a referit la asigurarea.

Ludovic Orban: Vom repara statul. De la a fi un leagan al coruptiei se va transforma intr-un vector al transparentei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, in discursul pe care l-a sustinut in evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL, ca liberalii isi doresc ca in urmatorii ani sa repare statul.

Ludovic Orban, despre decesul lui Ionut Anghel: Regret profund. in privinta transplantului sunt niste proceduri legale si trebuie sa existe si organul de transplantat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o prima reactie in cazul decesului lui Ionut Anghel, tanarul de 35de ani care a astepta de trei ani sa fie supus unui transplant de plamani. Premierul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )