Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ludovic Orban: Viorica Dancila, ZERO, ZERO SANSE in turul II al prezidentialelor (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Viorica Dancila, ZERO, ZERO SANSE in turul II al prezidentialelor (VIDEO)

Ludovic Orban este de parere ca Viorica Dancila nu are nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Zero sanse. Zero. Si asa e prea mult pentru ea ca a. continuă pe B1

Orban o desfiinteaza pe Dancila, in prima zi de campanie: Zero sanse in turul doi

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, apreciaza ca Viorica Dancila, candidatul social democrat si lider al PSD, nu are sanse de castig in turul al doilea al alegerilor prezidentiale in fata.

Bogdan Chirieac, despre cum poate Viorica Dancila rasturna rezultatul in turul doi

Bogdan Chirieac sustine ca Viorica Dancila are sansa de a rasturna rezultatele votului din primul tur de scrutin de la alegerile prezidentiale. Are o sansa, toata lumea are o sansa. Nu.

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

Viorica Dancila ii da replica lui Ludovic Orban: Accept o dezbatere cu el dupa un an de guvernare

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat ca premierul Ludovic Orban da dovada de aceeasi aroganta pe care o are si Klaus Iohannis, subliind ca acestea este seful de facto al PNL. Citeste.

Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea. Cum l-a descris pe Ludovic Orban

Mihai Gadea i-a propus un joc de cuvinte fostuluipremier al Romaniei Viorica Dancila. Jurnalistul a spus un cuvant, iar candidatul PSD la prezidentiale trebuia sa-i gaseasca un corespondent. Citeste.

Ludovic Orban: Daca vrea doamna Dancila sa faca dezbateri cu cineva sa faca cu mine, sa vorbim despre dezastrul pe care l-a lasat in calitate de premier demis

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca daca Viorica Dancila isi doreste o dezbatere ar putea sa participe la una cu el pentru a discuta despre dezastrul lasat dupa mandatul de.

Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva guvernului Orban. Cand o va inainta

La doar doua zile dupa ce a trecut de primul tur al alegerilor prezidentiale, obtinand accesul in turul 2, alaturi de Klaus Iohannis, Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Liderul social-democrat sustine ca partidul pe care il conduce va face o opozitie foarte activa si acuza PNL ca .

Ludovic Orban a anuntat care este consilierul din Guvernul Dancila la care nu renunta

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va continua colaborarea cu unul dintre consilierii onorifici ai fostului premier Viorica Dancila. Fostul international Gheorghe Popescu va pastra functia de consilier.

Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului

Ludovic Orban a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, functie in care fusese numita in primavara acestui an de Viorica Dancila.

Ludovic Orban nu da inapoi: Dezbaterea e o tema falsa. Iohannis va castiga la o diferenta foarte mare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca toate cercetarile sociologice facute incepand cu trei luni inainte de alegeri arata ca actualul presedinte al tarii va castiga un al doilea mandat la o diferenta foarte mare, cu orice candidat. Mai mult, acesta a declarat ca invitatia la dezbatere lansata de Viorica Dancila e o tema falsa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )