Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ludovic Orban a anuntat care este consilierul din Guvernul Dancila la care nu renunta

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a anuntat care este consilierul din Guvernul Dancila la care nu renunta

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va continua colaborarea cu unul dintre consilierii onorifici ai fostului premier Viorica Dancila. Fostul international Gheorghe Popescu va pastra functia de consilier. continuă pe Antena3

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului

Ludovic Orban a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, functie in care fusese numita in primavara acestui an de Viorica Dancila.

Lia Olguta Vasilescu, reactie exploziva dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a demis-o din Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a mai demis un rand de reprezentanti PSD din aparatul de stat, adaugand ca placerea cea mai mare a fost eliberarea din functia de consilier al.

LUDOVIC ORBAN: in doua-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurarii Guvernului

Premieurl Ludovic Orban a anuntat luni ca in doua-trei luni va avea loc etapa a doua a restructurarii Guvernului, care va viza agentii, autoritati si structuri din subordinea Guvernului si a ministerelor.

LUDOVIC ORBAN: Doua miliarde de lei pentru platile aferente contractului pentru rachetele Patriot

Premierul Ludovic Orban a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta la Ministerul Apararii Nationale, ca a deblocat suma de doua miliarde de lei pentru contractul referitor la rachetele Patriot.

Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de ipocrizie dupa anuntul privind majorarea salariului minim. PRIM MINISTRUL IPOCRIT Cum.

Ludovic Orban a decapitat conducerea ANSVSA

Premierul Ludovic Orban i-a eliberat joi din functie pe presedintele si pe unul dintre vicepresedintii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor. Potrivit unor decizii ale.

inca un val epurare a social-democratilor din Guvern. Ludovic Orban: Cea mai mare placere mi-a facut sa o demit pe Olguta Vasilescu

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca a initiat inca un val de demiteri ai reprezentantilor PSD, printre acestia aflandu-se si Olguta Vasilescu, care era consilierul premierului. Am eliberat-o de aceasta grija ca sa se ocupe de campanie n. red. : prezidentiala), a precizat Orban.

Ludovic Orban: Vom solicita BEC suplimentarea birourilor electorale ale sectiilor de votare

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca Guvernul va solicita Biroului Electoral Central o decizie care sa permita asigurarea numarului de membri in birourile electorale ale sectiilor de votare in cazul.

Ludovic Orban l-a demis pe Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Premierul Ludovic Orban a semnat, joi, decizia pentru revocarea lui Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, informeaza Guvernul. Deputatul USR Iulian Bulai a atras atentia joi dimineata ca Madalin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii ramas in functie dupa schimbarea guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )