Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ludovic Orban: Vom cere stare de alerta pentru 30 de zile. Am incredere ca va exista o majoritate parlamentara care va intelege ca nu poate pune in pericol viata oamenilor pentru niste castiguri electorale ieftine

B1 B1,
Ludovic Orban: Vom cere stare de alerta pentru 30 de zile. Am incredere ca va exista o majoritate parlamentara care va intelege ca nu poate pune in pericol viata oamenilor pentru niste castiguri electorale ieftine

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca va cere Parlamentului prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, nu cu 15, asa cum vrea PSD. Seful Guvernului si-a manifestat increderea ca majoritatea. continuă pe B1

VIDEO Ludovic Orban: Vom cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile. Am incredere ca va exista o majoritate in Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat sambata ca va cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile si si-a exprimat increderea ca va exista o majoritate in Parlament care sa inteleaga necesitatea acestui demers.

Ludovic Orban va cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca va cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, nu 15 asa cum a solicitat PSD, declarandu-se increzator ca va exista in Parlament o majoritate care sa inteleaga ca nu pot pune in pericol viata si sanatatea romanilor numai ca sa sa obtina castiguri ieftine, de natura politico-electorala.

E oficial! Ludovic Orban va cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile!

Premierul a anuntat ca va propune inca o luna de masuri de distantare sociala, in ciuda presiunii fa.

LUDOVIC ORBAN: Decizia de prelungire a starii de alerta nu are un continut politic

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca starea de alerta este indispensabila pentru a mentine toate reglementarile care sunt necesare pentru a garanta protectia sanatatii si vietii cetatenilor, Hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta urmand a fi adoptata sapramana viitoare.

Umilinta maxima pentru Ludovic Orban! Ce i-a transmis premierului milionarul Mohammad Murad

Starea de alerta incinge spiritele. Reprezentantii din tursim si-au pierdut rabdarea si deja au inceput sa fie foarte vocali impotriva Guvernului Orban, in contextul in care afacerile pe care le conduc risca sa intre in faliment. Milinarul Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a transmis un mesaj dur catre factorii decizionali. Printre altele acesta a spus ca premierul Ludovic Orban nu ar sti sa faca nimic daca i s-ar lua functia de premier.

Ludovic Orban atrage atentia: Purtarea mastilor e obligatorie, cine nu poarta poate fi amendat

Ludovic Orban atrage atentia: mastile de protectie trebuie purtate, in mod obligatoriu, in spatii inchise precum mijloacele de transport in comun sau magazine, precizand ca persoanele care nu respecta aceasta regula pot fi amendate.

Ce se va intampla dupa 15 iunie. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Prelungirea starii de alerta nu trebuie tratata politic, sustine Ludovic Orban.

Ce se va intampla dupa 15 iunie. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Prelungirea starii de alerta nu trebuie tratata politic, sustine Ludovic Orban.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Daca Parlamentul respinge starea de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca daca Parlamentul va respinge prelungirea starii de alerta si dupa 15 iunie, atunci riscul unui nou val al epidemiei de coronavirus va creste substantial, deoarece au.

Ludovic Orban sfatuieste partidele sa nu trateze politic problema prelungirii starii de alerta

Premierul Ludovic Orban afirma ca problema prelungirii starii de alerta nu trebuie tratata politica si ca partidele care au anuntat ca nu vor vota acest proiect mai au timp sa se gandeasca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )