Libnet.ro
UNICEF

18:30

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Daca Parlamentul respinge starea de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Daca Parlamentul respinge starea de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca daca Parlamentul va respinge prelungirea starii de alerta si dupa 15 iunie, atunci riscul unui nou val al epidemiei de coronavirus va creste substantial, deoarece au. continuă pe B1

Orban: Daca Parlamentul respinge starea de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

Premierul Ludovic Orban afirma ca, daca Parlamentul respinge prelingirea starii de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare, intrucat, in acest caz, autoritatile nu vor avea parghiile legale pentru a asigura respectarea regulilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

Ce se va intampla dupa 15 iunie. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Prelungirea starii de alerta nu trebuie tratata politic, sustine Ludovic Orban.

Romania va plati despagubiri mai mari cu peste 700 de milioane de euro in doar doua dosare, in baza unei legi initiate de UDMR, daca Parlamentul respinge miercuri o ordonanta a Guvernului Orban

Statul roman va plati peste 1 miliard de euro despagubiri, in loc de 300 de milioane de euro, in doua dosare de retrocedare ce vizeaza o suprafata de 135 de hectare, in intravilanul Municipiului Bucuresti,.

Umilinta maxima pentru Ludovic Orban! Ce i-a transmis premierului milionarul Mohammad Murad

Starea de alerta incinge spiritele. Reprezentantii din tursim si-au pierdut rabdarea si deja au inceput sa fie foarte vocali impotriva Guvernului Orban, in contextul in care afacerile pe care le conduc risca sa intre in faliment. Milinarul Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a transmis un mesaj dur catre factorii decizionali. Printre altele acesta a spus ca premierul Ludovic Orban nu ar sti sa faca nimic daca i s-ar lua functia de premier.

LUDOVIC ORBAN: Decizia de prelungire a starii de alerta nu are un continut politic

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca starea de alerta este indispensabila pentru a mentine toate reglementarile care sunt necesare pentru a garanta protectia sanatatii si vietii cetatenilor, Hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta urmand a fi adoptata sapramana viitoare.

Ce se va intampla dupa 15 iunie. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Prelungirea starii de alerta nu trebuie tratata politic, sustine Ludovic Orban.

Ludovic Orban sfatuieste partidele sa nu trateze politic problema prelungirii starii de alerta

Premierul Ludovic Orban afirma ca problema prelungirii starii de alerta nu trebuie tratata politica si ca partidele care au anuntat ca nu vor vota acest proiect mai au timp sa se gandeasca.

Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor: O vom face astfel incat sa avem garantia ca pot fi platite

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a precizat miercuri ca pensiile vor creste in functie de realitatile economice, in urma unei analize riguroase privind starea bugetara pe primele 6 luni. Totodata,.

Premierul Ludovic Orban anunta noi masuri de relaxare

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat in aceasta noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

Premierul Ludovic Orban anunta noi masuri de relaxare: Cetatenii care se vor intoarce din anumite tari nu mai intra in izolare la domiciliu

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat, in aceasta seara, noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )