Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ludovic Orban: Vom folosi resursele financiare din Fondul de Rezerva pentru achizitia de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online si distribuirea de masti pentru persoanele vulnerabile (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Vom folosi resursele financiare din Fondul de Rezerva pentru achizitia de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online si distribuirea de masti pentru persoanele vulnerabile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in debultul sedintei de Guvern ca Executivul va folosi resurse din Fondul de Rezerva pentru achzitionarea de tablete pentru elevii care nu pot participa la cursurile. continuă pe B1

Orban: Vom plati 35 - 41,5% din salariul persoanelor reangajate. Ce alte masuri economice a anuntat guvernul

Premierul Ludovic Orban a afirmat luni seara ca Guvernul va plati 35 - 41,5% din salariul persoanelor reangajate, ca o masura de sustinere a companiilor care isi reiau activitatea dupa ce au fost nevoite sa-si trimita angajatii in somaj tehnic.

Ideea pesedista privind Fondul Suveran de Investitii, mult criticata anii trecuti de PNL, reluata de actuala guvernare Ludovic Orban: Avem modelul dezvoltat de polonezi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca actuala guvernare se gandeste la constructia unui fond de investitii, pe model polonez. Nu este o idee noua, ci una care a tot fost dezvoltata de fostele guvernari, in speciale cele controlate de Liviu Dragnea. Atunci, Ludovic Orban critica foarte dur infiintarea unui fond suveran de investitii, spunand ca este o megaescrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti. Este o idee rostogolita de toate guvernarile, din 2013 pana in prezent.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Vrem sa ajungem la peste 15.000 de testezi. Dupa 15 mai, vom elimina restrictiile in mod gradual. in economie, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat situatia actuala a epidemiei de coronavirus din Romania, precum si masurile care au fost luate pana acum de Guvern pentru a .

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind amenzile: Sunt socat de hotarare, dar e pe linia deciziilor date in perioada Dragnea Vom reface legea pensiilor speciale

La fel ca si alte decizii luate in perioada lui Dragnea, CCR arata ca este de partea celor care incalca legea, sanctionand pe toti cetatenii corecti care au respectat regulile. Prin aceasta decizie, Guvernul este practic impiedicat sa apere viata si sanatatea romanilor. Se poate ajunge la situatia ca sa nu mai putem da nicio amenda. Este o sentinta care ma socheaza si care are un vadit caracter politic, a declarat premierul Ludovic Orban intr-un discurs tinut la Academia Tehnica Militara. Acesta spune ca se vor gandi la o noua forma a legii privind pensiile speciale.

Tablete pentru elevi si masti pentru categoriile vulnerabile, achizitionate din Fondul de rezerva

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, inaintea sedintei de guvern, ca Excutivul a luat decizia de a achizitiona tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online, dar si masti pentru categoriile de persoane vulnerabile, banii fiind asigurati din Fondul de rezerva al Guvernului, potrivit Mediafax.

LUDOVIC ORBAN Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

Ludovic Orban: Decizia Curtii Constitutionale este aproape un indemn la anarhie, la nerespectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni foarte duri decizia Curtii Constitutionale referitoare la amenzile date pe perioada situatiei de urgenta. Aceasta decizie este aproape un indemn la anarhie, la nerespectarea legilor, a regulilor. Eu nu pot sa inteleg cum poate o Curte Constitutionala sa dea o asemenea decizie, a declarat joi Orban. Acesta sustine ca se va reveni la vechile amenzi. insa nu explica modul in care se poate reveni la vechile amenzi, deoarece art. 28 din OUG 11999 care le reglementa a fost declarat neconstitutional.

Ludovic Orban: Este important sa se dea drumul la vanatoarea de mistreti

Premierul Ludovic Orban considera ca este importanta ridicarea restrictiilor legate de vanatoare, incepand cu 15 mai, in special la mistreti. E foarte bine ca presedintele a anuntat anumite categorii de activitati care se liberalizeaza, printre care pescuitul si vanatoarea, a declarat marti Orban.

Ludovic Orban: Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii CCR de catre PSD

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

LUDOVIC ORBAN, REFERITOR LA DECIZIA IN CAZUL KOVESI: CCR s-a compromis

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, sustine ca prin decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi CCR s-a compromis, subliniind necesitatea reanalizarii modului in care se compune si functioneaza Curtea Constitutionala a Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )