Libnet.ro
UNICEF

11:30

LUDOVIC ORBAN: Vom recurge la detasarea cadrelor medicale acolo unde este nevoie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Vom recurge la detasarea cadrelor medicale acolo unde este nevoie

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti, dupa intalnirea cu sindicalistii din sanatate, ca vor fi detasate cadre medicale in unitatile unde este nevoie, dupa ce autoritatile au apelat la voluntariat, insa ca raspunsul primit nu este la nivelul asteptarilor. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Vom apela la detasarea personalului medical acolo unde e nevoie, cu sporuri suplimentare

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, dupa intalnirea cu sindicalistii din Sanatate care se plang ca nu au primit sporurile promise de autoritati, ca prioritatea sa in acest moment este asigurarea resurselor umane pentru lupta cu coronavirusul. Orban a spus ca guvernul lucreaza la un amendament care sa permita majorarea procentului de acordare a sporurilor.

Cum va rezolva Executivul problema lipsei de personal medical in spitalele COVID. Ludovic Orban: Detasarea

Executivul va apela la detasari ale cadrelor medicale pentru spitalele COVID unde exista deficit de personal, dupa ce autoritatile au apelat la solutia voluntariatului, insa raspunsul nu a fost la nivelul asteptarilor, a declarat premierul Ludovic Orban la finalul unei sedinte cu reprezentatii sindicatelor din Sanatate.

Ludovic Orban: Discutam posibilitatea de a impune obligativitatea purtarii mastii si in aer liber

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca sunt in analiza mai multe masuri pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, printre care limitarea programului pentru terase si cluburi, respectarea regulilor de distantare pe plaja pentru toti cei care sunt acolo, indiferent daca fac parte din aceeasi familie si obligativitatea purtarii mastii in aer liber, in spatiile aglomerate.

Orban: Vom creste alocatiile pentru copii etapizat, pana la dublare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a avut discutii cu membrii Guvernului in urma carora s-a stabil.

Focarul de coronavirus de la Spitalul Judetean Galati: Numarul cadrelor medicale infectate a ajuns la 181

Numarul cadrelor medicale de la Spitalul Judetean Galati infectate cu coronavirus a ajuns la 181, zilnic inregistrandu-se noi confirmari in randul angajatilor unitatii medicale, cea mai mare din judetul Galati.

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate.

Ludovic Orban: Ne gandim la o majorare in etape a alocatiilor, dar procentul si ritmul depind de prognoze Ce a spus premierul despre cresterea pensiilor

Guvernul Orban va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, iar procentul si rtimul de crestere depind de prognoze, a anuntat premierul. Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor si a.

Masca de protectie, obligatorie si in spatii deschise? Ludovic Orban, anuntul pe care niciun roman nu dorea sa-l auda

In contextul cresterii explozive a numarului de cazuri, Ludovic Orban a anuntat in urma cu putin timp, posibilitatea impunerii unei masuri restrictive de purtare a mastii in spatii deschise si aglomerate. Vestea a venit dupa analiza rezultatelor testelor COVID-19, in urma unor weekend-uri extrem de aglomerate pe litoralul romanesc. Zonele aglomerate reprezinta un risc major .

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL, convocat sambata pentru definitivarea candidaturilor la alegerile locale

Biroul Politic National al PNL se va reuni sambata pentru a definitiva candidaturile la alegerile locale, a anuntat presedintele partidului, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Discutam despre impunerea purtarii mastii de protectie si in aer liber, in spatiile aglomerate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca se discutam despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, in spatiile foarte aglomerate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )