Libnet.ro
UNICEF

09:31

Ludovic Orban a vorbit despre inchiderea scolilor in conditiile raspandirii Coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban a vorbit despre inchiderea scolilor in conditiile raspandirii Coronavirusului

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca inchiderea scolilor pentru a preveni raspandirea coronavi. continuă pe România Liberă

Orban afirma ca inchiderea scolilor nu este o decizie ce poate fi luata usor

Premierul interimar Ludovic Orban declara, luni intr-o conferinta de presa, ca inchiderea scolilor pentru a preveni raspandirea coronavirusului nu este o masura care poate fi luata usor pentru ca, pe de o parte, perturba procesul educational, iar pe de alta parte, trebuie vazut ce se va intampla cu copiii care raman acasa, intrucat nu toti au de cine sa fie supravegheati.

Simona Gherghe, despre iNCHIDEREA SCOLILOR din Romania, din cauza CORONAVIRUSULUI: Total lipsita de responsabilitate

Extinderea cazurilor de coronavirus aduce in discutie posibila inchidere a scolilor din Romania. Simona Gherghe, fosta vedeta Antena 1, a avut o reactie uluitoare legata de acest aspect, criticand acesta.

CORONAVIRUS |Ecaterina Andronescu (PSD), despre inchiderea scolilor: Este prea tarziu sa asteptam pana la vacanta de Paste (VIDEO)

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei si membru al Comisiei de invatamant din Senat, a declarat, luni, pentru B1 TV ca este prea tarziu sa se astepte pana la vacanta de Paste o decizie cu.

Coronavirus: Firea, despre inchiderea scolilor - Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit, dar ma supun deciziilor autoritatilor nationale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile, dar ca se va supune deciziilor care vor fi luate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta care gestioneaza situatia generata de coronavirus.

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

Ludovic Orban: Cum sa amanam alegerile locale cand nu am stabilit data? Ce spune premierul interimar despre anticipate

Ludovic Orban, premierul interimar al Romaniei, a vorbit luni despre eventuala amanare a alegerilor locale. Cum sa le amanam cand nu am stabilit data?, a spus el, potrivit Digi24.

Coronavirus: Autoritatile iau in calcul inchiderea scolilor si gradinitelor, incepand de miercuri, pentru o saptamana UPDATE

Autoritatile iau in calcul inchiderea scolilor si gradinitelor din intreaga tara o hotarare fiind asteptata la finalul sedintei din aceasta seara a Comitetului pentru Situatii Speciale de Urgenta. Daca initial se vorbea despre o perioada mai lunga de timp, respectiv pana pe 21 aprilie, ultima propunere este ca scolile sa se inchida de miercuri, 11 martie, pana pe 22 martie. Perioada poate fi prelungita in functie de evolutia crizei coronavirusului.

Gabriela Firea, despre inchiderea scolilor din cauza coronavirus: Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit

Primarul general Gabriela Firea a declarat, in aceasta seara, ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile, in contexul inmultirii cazurilor de coronavirus, insa nu se va suprapune deciziilor luate la nivel national.

Scandal aprig in Timis, dupa controversele legate de inchiderea scolilor

Controversele legate de inchiderea scolilor a dus la o cearta apringa intre intre prefectul de Timis si un inspector scolar. in contextul celor trei cazuri de coronavirus depistate la Liceul Alimentar, unde la aceasta ora cursurile sunt susapendate, isnepctorul scolar a solictat inchiderea tuturor unitatilor scolare din judet.

Coronavirus, masuri in educatie Monica Anisie: Suspendam olimpiadele judetene. Decizia privind inchiderea scolilor o ia Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews ca in cadrul videoconferintei cu inspectorii scolari a decis ca toate toate olimpiadelor scolare judetene si regionale, care urmau sa se desfasoare in perioada urmatoare, sa se suspende. Oricum ar fi, adica indiferent de decizia privind inchiderea scolilor, am decis suspendarea oricaror activitati in cadrul olimpiadelor scolare, concursurilor sportive. Ministerul Educatiei asteapta decizia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta privind inchiderea scolilor, a declarat pentru HotNews Monica Anisie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )