Libnet.ro
UNICEF

15:45

Coronavirus: Autoritatile iau in calcul inchiderea scolilor si gradinitelor, incepand de miercuri, pentru o saptamana UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Autoritatile iau in calcul inchiderea scolilor si gradinitelor, incepand de miercuri, pentru o saptamana UPDATE

Autoritatile iau in calcul inchiderea scolilor si gradinitelor din intreaga tara o hotarare fiind asteptata la finalul sedintei din aceasta seara a Comitetului pentru Situatii Speciale de Urgenta. Daca initial se vorbea despre o perioada mai lunga de timp, respectiv pana pe 21 aprilie, ultima propunere este ca scolile sa se inchida de miercuri, 11 martie, pana pe 22 martie. Perioada poate fi prelungita in functie de evolutia crizei coronavirusului. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti din cauza coronavirusului

Edilul Capitale, Gabriela Firea, a anuntat sambata seara ca ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti dupa aparitia celui de-al 12-lea caz din tara, depistat la un bucurestean venit de la Roma in urma cu 11 zile.

Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti in contextul coronavirus. Nu e motiv de panica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca ar fi de acord cu inchiderea scolilor avand in vedere amenintarea privind noul coronavirus, insa precizeaza ca nu poate lua, la nivel local, decizii care sa contravina celor luate de autoritati la nivel national.

Coronavirus: Anisie - Nu am luat in calcul inchiderea scolilor. Nu este cazul deocamdata sa ne alarmam

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca la acest moment nu a luat in calcul suspendarea cursurilor la scoli si universitati, cu exceptia scolii din Timisoara unde 3 elevi au fost confirmati cu coronavirus. Anisie afirma ca deocamdata nu este cazul sa ne alarmam si face apel la calm.

Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti

Primarul Gabriela Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus. Decizia apartine Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Firea cere inchiderea scolilor si gradinitelor. Masurile luate in Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, propune inchiderea scolillor si a gradinitelor din Bucuresti pentru a previne raspandirea cazurilor de coronavirus.

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

Coronavirus in Romania. Autoritatile iau in calcul limitarea curselor aeriene din cauza COVID-19

Cursele aeriene din Romania ar putea fi limitate din cauza raspandirii coronavirusului, anuntul fiind facut de Nelu Tatar, secretar de stat in ministerul Sanatatii, in urma raspandirii virusului in Italia.

CORONAVIRUS. Persoanele in varsta, tot mai expuse la epidemie daca se decide inchiderea scolilor

Inchiderea scolilor ar putea obliga parintii sa apeleze la rudele mai in varsta pentru ingrijirea copiiilor, expunandu-i pe acestia la infectie. Se asteapta ca bunicii sa fie cei care vor prelua aceasta.

Decizia privind inchiderea scolilor din Romania, sub amenintarea coronavirus, e tot mai aproape

Decizia privind inchiderea scolilor din Romania va fi luata in urmatoarele ore, intr-o noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta.

Scandal aprig in Timis, dupa controversele legate de inchiderea scolilor

Controversele legate de inchiderea scolilor a dus la o cearta apringa intre intre prefectul de Timis si un inspector scolar. in contextul celor trei cazuri de coronavirus depistate la Liceul Alimentar, unde la aceasta ora cursurile sunt susapendate, isnepctorul scolar a solictat inchiderea tuturor unitatilor scolare din judet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )