Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban a votat: Romanii sa mearga la urne, votul la aceste alegeri este fundamental

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban a votat: Romanii sa mearga la urne, votul la aceste alegeri este fundamental

Premierul Ludovic Orban a votat duminica dimineata si i-a indemnat pe romani sa mearga la vot, spunand ca votul la aceste alegeri este fundamental. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE. Premierul Ludovic Orban a votat: Am votat pentru o Romanie normala. Romanii sa mearga la vot

Ludovic Orban a ajuns la ora 8:00 in sectia de votare de la Dobroesti, Ilfov, unde si-a exprimat optiunea de vot pentru primul tur al alegerilor prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Premierul Ludovic Orban a votat: Am votat pentru o Romanie normala. Romanii sa mearga la vot

Ludovic Orban a ajuns la ora 8:00 in sectia de votare de la Dobroesti, Ilfov, unde si-a exprimat optiunea de vot pentru primul tur al alegerilor prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ludovic Orban s-a prezentat la urne, duminica, la prima ora: Am votat pentru o Romanie normala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat duminica, la ora 8. 00, la Scoala nr. 1, din Dobroiesti, judetul Ilfov. La iesirea de la urne, liderul PNL a declarat ca a votat o Romanie normala. Am.

Ludovic Orban a votat. Mesajul premierului dupa vot: Cine se scoala de dimineata departe ajunge

Ludovic Orban, premierul Romaniei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la doar o ora dupa deschiderea urnelor de vot. Proaspatul premier a votat la Scoala nr. 1 Dobroiesti, din judetul Ilfov. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ludovic Orban: Am votat in mod evident pentru o Romanie normala, pentru o Romanie dezvoltata, puternica, respectata in lume

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a votat in mod evident pentru o Romanie normala, pentru o Romanie dezvoltata, puternica, respectata in lume.

Probleme la sectiile de votare din strainatate! Ce a sesizat premierul Ludovic Orban

Au fost semnalate primele probleme, din sectiile de votare, special amenajate in strainatate. Romanii care sunt departe de tara au putut sa mearga la vot incepand de vineri, 8 noiembrie si o vor putea face pana la inchiderea sectiilor de votare, de duminica, pe 10 noiembrie. Probleme la sectiile de votare din strainatate! Oficialii BEC .

Ludovic Orban anunta o reusita ISTORICA dupa statisticile BEC privind votul

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea .

Viorica Dancila a VOTAT deodata cu Ludovic Orban: Am votat impotriva taierilor de pensii si salarii

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune in urma cu cateva saptamani, a votat in urma cu putin .

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )