Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovid Orban, primit de premierul Frantei, Jean Castex. Ce documente importante semneaza prim-ministrul in Hexagon

Antena3 Antena3,
Ludovid Orban, primit de premierul Frantei, Jean Castex. Ce documente importante semneaza prim-ministrul in Hexagon

Premierul Ludovic Orban a fost primit luni la Paris de omolgul sau francez, Jean Castex. Este prima vizita oficiala importanta efectuata de premierul Romaniei, de la inceputul pandemiei. Ludovic Orban va avea intalniri cu presedintele Adunarii Nationale a Republicii Franceze, cu presedintele Senatului si cu presedintele partidului Les Republicains. in cadrul vizitei, premierul Romaniei va semna ma multe documente de importanta strategica. continuă pe Antena3

Premierul Frantei s-a uitat intr-o foaie pentru a-i spune corect numele lui Ludovic Orban

Aflat la Paris intr-o vizita oficiala, unde se intalneste cu mai multi oficiali ai Guvernului Francez, Ludovic Orban a dat declaratii impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex. Prim-ministrul Frantei a trebuit sa se uite cu atentie intr-o foaie pentru a-i spune corect numele premierului roman.

Continua vizita delegatiei romane in Franta. Premierul Ludovic Orban participa la ceremonia oficiala de intampinare si tot astazi va sustine declaratii comune de presa alaturi de Jean Castex (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban participa, luni dupa-amiaza, la ceremonia oficiala de intampinare a delegatiei romane care efectueaza o vizita in Franta. Potrivit Guvernului, urmatorul eveniment de pe agenda.

Ce au discutat Ludovic Orban si prim-ministrul Frantei la intrevederea tete-a-tete. Avem garantia sustinerii Frantei pentru aderarea la Spatiul Schengen

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni seara, in urma intrevederii cu omologul francez, Jean Castex, ca Romania si Franta au semnat foaia de parcurs a parteneriatului intre cele doua state, fiind urmarita cooperarea in domenii cheie si pentru atingerea unor obiective majore, cum este cazul aderarii la Spatiul Schengem si la OECD.

Premierul Frantei saluta solidaritatea si sprijinul Romaniei, in contextul atacurilor defaimatoare lansate de Erdogan la adresa lui Macron

Ludovic Orban a exprimat intreaga solidaritate si intregul sprijin din partea Romaniei dupa atacurile defaimatoare ale presedintelui Erdogan impotriva lui Emmanuel Macron, a afirmat prim-ministrul francez.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )