Libnet.ro
UNICEF

13:15

Continua vizita delegatiei romane in Franta. Premierul Ludovic Orban participa la ceremonia oficiala de intampinare si tot astazi va sustine declaratii comune de presa alaturi de Jean Castex (VIDEO)

B1 B1,
Continua vizita delegatiei romane in Franta. Premierul Ludovic Orban participa la ceremonia oficiala de intampinare si tot astazi va sustine declaratii comune de presa alaturi de Jean Castex (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban participa, luni dupa-amiaza, la ceremonia oficiala de intampinare a delegatiei romane care efectueaza o vizita in Franta. Potrivit Guvernului, urmatorul eveniment de pe agenda. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban incepe luni o vizita oficiala in Franta. El este insotit de ministrii de Externe, Apararii, Economiei si Agriculturii

Premierul Ludovic Orban incepe luni vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti. Premierul este insotit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca si de ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Premierul Ludovic Orban incepe azi o vizita oficiala in Franta

Premierul Ludovic Orban incepe azi vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, conform news. ro.

LUDOVIC ORBAN, LA PARIS: Am semnat o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, cu o structura actualizata, ambitioasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Paris, ca a semnat alaturi de omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs in ceea ce priveste Parteneriatul strategic dintre cele doua tari, cu o structura actualizata, ambitioasa .

LUDOVIC ORBAN: Suntem datori si recunoscatori tuturor eroilor cazuti la datorie de-a lungul istoriei

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat recunostinta, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Armatei Romane, fata de eroii cazuti la datorie de-a lungul istoriei, afirmand ca datorita sacrificiului acestora generatiile de azi se bucura de o Romanie stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil.

LUDOVIC ORBAN: Daca oamenii respecta regulile, riscul de transmitere se diminueaza si nu e nevoie de alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de transmitere a noului coronavirus se diminueaza drastic si nu va fi nevoie de noi masuri de restrictie.

LUDOVIC ORBAN: Imediat ce se vor incheia litigiile privind constructia corvetelor, suntem gata sa semnam contractul

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca de indata ce se vor incheia litigiile privind constructia celor patru corvete multifunctionale din programul de inzestrare a Armatei va putea fi semnat contractul cu castigatorul licitatiei.

LUDOVIC ORBAN: incercam sa crestem viteza de adoptare a proiectelor de la nivel local si national

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca Guvernul incearca sa simplifice si sa creasca viteza de adoptare a proiectelor de la nivel local si national.

LUDOVIC ORBAN: S-a simtit o schimbare serioasa in optiunile cetatenilor din Moldova

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Iasi, ca s-a simtit o schimbare serioasa a optiunilor electorale in Moldova la alegerile locale si ca aceasta schimbare va fi rasplatita, prin sustinerea de catre Guvernul PNL a proiectelor importante pentru aceasta regiune, potrivit News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru este sa crestem capacitatea de testare la peste 50.000

Premierul Ludovic Orban sustine ca obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare pentru COVID-19 la peste 50. 000 de teste pe zi, afirmand insa ca iluzia testarii in masa este vanduta de catre PSD de la inceputul pandemiei, potrivit News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Exista circa 1.000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca exista aproximativ 1. 000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD si Cabinetul pe care il conduce va interveni cu un act normativ pentru a prelungi cu un an de zile termenul de finalizare a lucrarilor din PNDL 1, astfel incat autoritatile locale care au beneficiat de finantare sa nu fie nevoite sa returneze banii Executivului. El a adaugat ca va fi un PNDL 3 anul viitor, dar dupa ce vor fi finalizate PNDL 1 si PNDL 2, potrivit News.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )