Libnet.ro
UNICEF

08:45

Luju.ro: Dovezile care il leaga pe Liviu Dragnea de Tel Drum sunt declaratiile unor martori, adversarii sai politici

Antena3 Antena3,
Luju.ro: Dovezile care il leaga pe Liviu Dragnea de Tel Drum sunt declaratiile unor martori, adversarii sai politici

Site-ul Lumea Justitiei scrie ca unica legatura intre Liviu Dragnea si Tel Drum, in dosarul procurorilor, sunt marturiile a cativa martori. In Ordonanta emisa de procuroarea DNA Carmen. continuă pe Antena3

Ponta, Grindeanu, Sova si Teodorovici l-au dat in primire la DNA pe Liviu Dragnea: Tel Drum era a dansului

Fostii premieri PSD Victor Ponta si Sorin Grindeanu, fostii ministrii PSD Dan Sova si Eugen Teodorovici si fostul prefect PD de Teleorman 2001-2004), Teodor Nitulescu au fost audiati ca martori in cel mai recent dosar dechis pe numele liderului PSD, Liviu Dragnea. Detaliile apar in cele 141 de pagini ale ordonantei de incepere a urmarii penale fata de presedintele Camerei Deputatilor.

Ponta, Grindeanu, Sova si Teodorovici l-au dat in primire la DNA pe Dragnea: Tel Drum era a dansului. Ponta: Sa minti sub juramant este infractiune

Fostii premieri PSD Victor Ponta si Sorin Grindeanu, fostii ministrii PSD Dan Sova si Eugen Teodorovici si fostul prefect PD de Teleorman 2001-2004) Teodor Nitulescu au fost audiati ca martori in cel mai recent dosar dechis pe numele liderului PSD, Liviu Dragnea. Detaliile apar in cele 141 de pagini ale ordonantei de incepere a urmarii penale fata de presedintele Camerei Deputatilor.

Manual de capturare a unui stat. Citeva observatii despre dosarul Dragnea - Tel Drum

Noul dosar DNA in care Liviu Dragnea e acuzat ca a constituit un grup infractional organizat in jurul Tel Drum arata detaliile pe care le intuiam cu totii de ani buni. Dosarul, pornit de la o sesizare a antifraudei din UE, documenteaza nasterea, cresterea si inflorirea unui mic baron local transformat in lider national. A fost nevoie de exasperarea UE in fata sumelor imense furate pentru a documenta o felie din sistemul de putere care a capturat statul. Timp de un deceniu si jumatate, statul roman a fost orb: SRI, DNA, ANAF, Antifrauda, Curtea de Conturi - nimeni nu a vazut nimic.

Ponta, despre declaratiile lui la DNA cu privire la legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru

Victor Ponta a scris marti peFacebookca a spus la DNA tot ce stie despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, pentru ca sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru si ca propagandistii Cartelului tot ne ataca pe cei care am fost chemati ca martori.

Istoria megaafacerii Tel Drum. Cum a creat Liviu Dragnea un sistem abonat la banii publici timp de aproape 18 ani

Firma Tel Drum are o istorie veche si incalcita, care se intinde pe aproape 18 ani. Desi Liviu Dragnea a sustinut intotdeauna ca n-are nicio implicare in conducerea sau administrarea societatii, procurorii DNA il acuza pe actualul lider al PSD de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si declaratii false, infractiuni care ar fi fost comise in legatura cu societatea Tel Drum.

Liviu Dragnea, urmarit penal in dosarul Tel Drum

Ancheta care il vizeaza pe presedintele Partidului Social Democrat PSD) din Romania, Liviu Dragnea, este un exemplu perfect al cooperarii pozitive dintre OLAF si autoritatile nationale, a transmis, ieri, directorul general al Oficiului European de Lupta Antifrauda, Nicholas Ilett, dupa ce DNA a anuntat ca presedintele Camerei Deputatilor este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte savarsite in dosarul Tel Drum in calitate de presedinte al Consiliului Judetean CJ) Teleorman.

Liviu Dragnea: Pentru Tel Drum au fost multe dosare, s-au deschis, s-au inchis / Daca era ceva, gaseau/ Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele/ Generalul pahontu e postasul de serviciu al Cotroceniului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Romania TV, ca toata istoria cu firma teleormaneana Tel Drum a inceput in 2004, intr-o campanie electorala pentru alegerile locale, si ca au existat multe dosare legate de acest caz, dar toate s-au deschis, s-au inchis. In opinia sefului PSD, presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele dar sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu. Dragnea l-a atacat si pe seful SPP, generalul Lucian Pahontu, pe care l-a acuzat ca este bagat in politica si ca este postasul de serviciu, vestitorul de serviciu de la Cotroceni.

DNA: Cele cinci metode prin care Liviu Dragnea ar fi scos bani de la Tel Drum

DNA sustine intr-un comunicat oficial de presa ca Liviu Dragnea si familia sa scoteau bani de la firma Tel Drum si membrii grupului infractional organizat in cinci moduri: donatii, dividende, vanzari supraevaluate, chirii si folosirea directa de bunuri mobile si imobile.

Afacerea Tel Drum la DNA. Liviu Dragnea, acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si declaratii false.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata Liviu Dragnea si alti 8 suspecti intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie si are in centru afacerea Tel Drum.

Afacerea Tel Drum la DNA. Liviu Dragnea, acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si declaratii false

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata Liviu Dragnea si alti 8 suspecti intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie si are in centru afacerea Tel Drum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )