Libnet.ro
UNICEF

01:05

Luke Perry a murit. Dylan din Beverly Hills 90210 avea 52 de ani FOTO

Adevărul Adevărul,
Luke Perry a murit. Dylan din Beverly Hills 90210 avea 52 de ani FOTO

Luke Perry, interpretul lui Dylan din cunoscutul serial Beverly Hills 90210, a murit la patru zile dupa ce suferise un accident vascular cerebral, scrie BBC. continuă pe Adevărul

A murit Luke Perry. Dylan din Beverly Hills 90210 avea doar 52 de ani

Luke Perry, interpretul lui Dylan din cunoscutul serial Beverly Hills 90210, a murit luni dimineata la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Potrivit reprezentantului sau, Luke Perry i-a avut alaturi pe copiii sai, Jack si Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta sotie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatal vitreg, Steve Bennett, dar [] .

A murit Luke Perry! Dylan din Beverly Hills 90210 a marcat adolescenta unei generatii de romani!

Luke Perry, actorul care l-a interpretat pe Dylan in serialul Beverly Hills 90210 la inceputul anilor 90, a murit la cateva zile dupa ce a suferit un accident vascular cerebral. Luke Perry este unul din actorii care au influentat o generatie intreaga de adolescenti din Romania, si nu numai, prin rolul din celebrul serial american.

Luke Perry, starul din Beverly Hills 90210, a murit, la 52 de ani

Luke Perry, interpretul lui Dylan din cunoscutul serial Beverly Hills 90210, a murit dupa ce a fost internat in spital din cauza unui accident vascular cerebral, potrivit BBC. Stire in curs de.

Luke Perry, starul din Beverly Hills, 90210, a murit la 52 de ani

Actorul american Luke Perry a murit luni, dupa ce a suferit un atac vascular cerebral, anunta AFP.

BOMBA pentru fanii BEVERLY HILLS 90210: Celebrul serial va fi reluat, cu actorii ORIGINALI (VIDEO)

Fanii legendarului serial Beverly Hills, 90210 au parte de o veste minunata. Celebra productie TV va fi reluata, cu distributia originala, la initiativa retelei de televiziune americane Fox.

SOC: A murit SEX-SIMBOLUL din Beverly Hills! Milioane de femei sunt in lacrimi

Luke Perry, actorul care a innebunit milioane de femei cu rolul sau din serialul-fenomen Beverly Hills, s-a stins din viata, potrivit Stirescu. Accidentul vascular cerebral suferit de actor ar fi fost.

SOC: A murit SEX-SIMBOLUL din Beverly Hills! Milioane de femei sunt in lacrimi

Luke Perry, actorul care a innebunit milioane de femei cu rolul sau din serialul-fenomen Beverly Hills, s-a stins din viata, potrivit Stirescu. Accidentul vascular cerebral suferit de actor ar fi fost.

SOC printre fanii serialului Beverly Hills! Luke Perry a suferit un GRAV ATAC CEREBRAL! in ce stare se afla actorul (FOTO)

Fanii legendarului serial Beverly Hills, 90210 sunt in stare de soc. Actorul Luke Perry, cel care interpreta rolul lui Dylan, a suferit un accident vascular cerebral si a fost transportat de urgenta la un spital.

Caru' cu vedete: Michael Bolton cnta n Romnia, n doua concerte; Cine este cel mai bine vndut cntaret al anului 2018; Oana Zavoranu, fara sutien. Prima aparitie la TV dupa ce si-a scos silicoanele

Mara Banica, diagnosticata cu o afectiune chinuitoare: Schiopatam, imi intra un cutit la fiecare pas. Probleme de sanatate nu ii dau pace jurnalistei Mara Banica. Ea a facut marturisiri despre afectiunea chinuitoare cu care a fost diagnosticata si a vorbit de cat de greu suporta uneori durerile. Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral! Cum se simte Dylan din Beverly Hills, 90210. Luke Perry, cunoscut pentru rolurile sale din seriale populare precum Beverly Hills, 90210 sau Riverdale, a suferit joi un accident vascular cerebral destul de grav, fiind.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )