Libnet.ro
UNICEF

22:30

SOC: A murit SEX-SIMBOLUL din Beverly Hills! Milioane de femei sunt in lacrimi

B1 B1,
SOC: A murit SEX-SIMBOLUL din Beverly Hills! Milioane de femei sunt in lacrimi

Luke Perry, actorul care a innebunit milioane de femei cu rolul sau din serialul-fenomen Beverly Hills, s-a stins din viata, potrivit Stirescu. Accidentul vascular cerebral suferit de actor ar fi fost. continuă pe B1

SOC: A murit SEX-SIMBOLUL din Beverly Hills! Milioane de femei sunt in lacrimi

Luke Perry, actorul care a innebunit milioane de femei cu rolul sau din serialul-fenomen Beverly Hills, s-a stins din viata, potrivit Stirescu. Accidentul vascular cerebral suferit de actor ar fi fost.

A murit Luke Perry. Dylan din Beverly Hills 90210 avea doar 52 de ani

Luke Perry, interpretul lui Dylan din cunoscutul serial Beverly Hills 90210, a murit luni dimineata la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Potrivit reprezentantului sau, Luke Perry i-a avut alaturi pe copiii sai, Jack si Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta sotie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatal vitreg, Steve Bennett, dar [] .

A murit Luke Perry! Dylan din Beverly Hills 90210 a marcat adolescenta unei generatii de romani!

Luke Perry, actorul care l-a interpretat pe Dylan in serialul Beverly Hills 90210 la inceputul anilor 90, a murit la cateva zile dupa ce a suferit un accident vascular cerebral. Luke Perry este unul din actorii care au influentat o generatie intreaga de adolescenti din Romania, si nu numai, prin rolul din celebrul serial american.

Luke Perry a murit. Dylan din Beverly Hills 90210 avea 52 de ani FOTO

Luke Perry, interpretul lui Dylan din cunoscutul serial Beverly Hills 90210, a murit la patru zile dupa ce suferise un accident vascular cerebral, scrie BBC.

Luke Perry, starul din Beverly Hills 90210, a murit, la 52 de ani

Luke Perry, interpretul lui Dylan din cunoscutul serial Beverly Hills 90210, a murit dupa ce a fost internat in spital din cauza unui accident vascular cerebral, potrivit BBC. Stire in curs de.

Luke Perry, starul din Beverly Hills, 90210, a murit la 52 de ani

Actorul american Luke Perry a murit luni, dupa ce a suferit un atac vascular cerebral, anunta AFP.

BOMBA pentru fanii BEVERLY HILLS 90210: Celebrul serial va fi reluat, cu actorii ORIGINALI (VIDEO)

Fanii legendarului serial Beverly Hills, 90210 au parte de o veste minunata. Celebra productie TV va fi reluata, cu distributia originala, la initiativa retelei de televiziune americane Fox.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )