Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lume de basm in miniatura, cu Mos Craciun si brad cu globuri 3D, pictata pe unghii

Adevărul Adevărul,
Lume de basm in miniatura, cu Mos Craciun si brad cu globuri 3D, pictata pe unghii

O manichiurista din Cluj-Napoca picteaza manual pe unghiile clientelor o lume de basm in miniatura, cu motive de sezon - Mos Craciun, sania cu reni, un brad impodobit cu globuri in 3D si oameni de zapada -, acesta fiind noul trend al sarbatorilor de iarna. continuă pe Adevărul

De sarbatori, surprize pentru copii. Casuta lui Mos Craciun se deschide la Orizont

Pregatirile pentru sarbatorile de iarna au intrat in linie dreapta si la Calarasi. Primaria orasului a pregatit o serie de surprize pentru copiii dornici de a-l intalni pe Mos Craciun. Astfel, in perioada 17-23 decembrie, vor avea loc mai multe evenimente dedicate sarbatorilor.

Saptamana asta il intalnesti pe Mos Craciun la Banca Transilvania

In perioada 15-20 decembrie a. c. , Banca Transilvania a pregatit o surpriza pentru copiii mici si mari: rand pe rand, in una din sucursalele din Bucuresti. Iata unde il poti intalni pe Mosul.

Copiii din Galati sunt invitati sa calatoreasca pe traseele lui Mos Craciun

Incepand de pe 15 decembrie si pana pe 7 ianuarie, vor circula prin Galati autobuzul si tramvaiul lui Mos Craciun. Cele doua mijloace de transport in comun sunt usor de recunoscut, pentru ca sunt impodobite cu simboluri specifice sarbatorilor de iarna, iar la lasarea intunericului, li se aprind ghirlandele de luminite, cu care au fost ornate.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )