Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lumea mondena este in STARE DE SOC! Unul dintre cei mai cunoscuti moguli din mass-media A MURIT

B1 B1,
Lumea mondena este in STARE DE SOC! Unul dintre cei mai cunoscuti moguli din mass-media A MURIT

Reginald Mengi, unul dintre cei mai bogati oameni din Africa, dar si unul dintre cei mai marti moguli media, a murit. continuă pe B1

SOC: Benone Sinulescu A PARASIT lumea mondena! Fanii, in LACRIMI!

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. El a decis sa disparadin lumina reflectoarelor chiar in urma cu cativa ani. indragitulartist a decis sa renunte.

Doliu in lumea mondena! A murit Alex Faur, cel mai excentric milionar din Romania

Doliu in lumea mondena din Romania. Alex Faur, unul dintre cei mai excentrici tineri milionari din Capitala, s-a stins din viata, joi, 2 mai 2019, la ora 11:00, la un spital din Bucuresti. Vestea trista v.

A devenit unul dintre cei mai cautati oameni din Europa, dupa ce a ucis un barbat intr-un mod infiorator. L-a torturat si l-a omorat in fata propriilor lui copii, care nu au putut face nimic pentru a-l salva

Un barbat, care se presupune ca ar fi ucis violent un tata la o ferma din Cheshire, a devenit cel mai cautat om din Europa. Detectivii il cauta pe Christopher Guest More Jr de cand a fugit din tara, imediat.

Procurorii spulbera unul dintre misterele mortii lui Razvan Ciobanu: Nu e adevarat asta

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta spulbera unul dintre misterele mortii lui Razvan Ciobanu. Anchetatorii au negat varianta in care designerul ar fi murit cu fata in sus si cu mainile i.

Moartea care a ingrozit lumea intreaga. A lovit un zid de beton cu peste 200 de km la ora si a murit in drum spre spital VIDEO

Ayrton Senna da Silva a fost unul dintre cei mai apreciati piloti de Formula 1, castigand de trei ori campionatul mondial, in 1988, 1990 si 1991. Este considerat unul dintre cei mai buni piloti din motorsport ai.

Doliu in lumea muzicii romanesti. Un artist apreciat s-a stins din viata

O noua tragedie i-a socat pe iubitorii muzicii usoare romanesti, chiar daca nu mai este printre noi, el ramane un model pentru zeci de formatii. Silviu Aionita, unul dintre cei mai apreciati chitaristi.

ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Da, din pacate, este adevarat!

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai iubiti interpreti de muzica populara din Romania! Ela trait o poveste de iubire alaturi de Nicoleta Voicu, tot interpreta de muzica populara, timp de aproximativ un.

Romania, LOVITA de o veste TRAGICA: Unul dintre cei mai MARI ARTISTI ai tarii A MURIT! Nimanui nu ii vine sa creada...

Unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, Silviu Aionitaa murit la varsta de 65 de ani.

Procurorii DIICOT intervin pe litoral dupa cazul Razvan Ciobanu.Unul dintre liderii care aproviziona vedetele cu droguri a fost retinut

Procurorii DIICOT intervin pe litoral dupa cazul Razvan Ciobanu. Unul dintre liderii care aprovizionavedetele cu droguri a fost retinut. Dosarul este instrumentat de procurorii DIICOT din Iasi. Pana.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )