Libnet.ro
UNICEF

21:15

Romania, LOVITA de o veste TRAGICA: Unul dintre cei mai MARI ARTISTI ai tarii A MURIT! Nimanui nu ii vine sa creada...

B1 B1,
Romania, LOVITA de o veste TRAGICA: Unul dintre cei mai MARI ARTISTI ai tarii A MURIT! Nimanui nu ii vine sa creada...

Unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, Silviu Aionitaa murit la varsta de 65 de ani. continuă pe B1

A devenit unul dintre cei mai cautati oameni din Europa, dupa ce a ucis un barbat intr-un mod infiorator. L-a torturat si l-a omorat in fata propriilor lui copii, care nu au putut face nimic pentru a-l salva

Un barbat, care se presupune ca ar fi ucis violent un tata la o ferma din Cheshire, a devenit cel mai cautat om din Europa. Detectivii il cauta pe Christopher Guest More Jr de cand a fugit din tara, imediat.

Incredibil! Cat castiga un cersetor intr-unul dintre cele mai bogate orase ale Romaniei!

Clujul se numara printre orasele din Romania unde economia duduie cu adevarat! Afacerile in domeniul IT si in imobiliare au prins un avant aproape ireal, iar salariile sunt, in aceste domenii, dar si in.

Lumea mondena este in STARE DE SOC! Unul dintre cei mai cunoscuti moguli din mass-media A MURIT

Reginald Mengi, unul dintre cei mai bogati oameni din Africa, dar si unul dintre cei mai marti moguli media, a murit.

Liceul din nordul Moldovei reabilitat cu 3,6 milioane de euro. Va fi unul dintre cele mai moderne din Romania

In orasul Saveni, judetul Botosani, va functiona unul dintre cele mai moderne licee din Romania. Se investesc peste 3,6 milioane de euro pentru reabilitarea grupului scolar Mihai Ciuca. Autoritatile locale spera ca in urma modernizarii elevii sa ramana in localitate si dupa absolvire sa dezvolte economic zona.

VIDEO Cum au reactionat doi dintre cei mai mari fotbalisti ai Angliei dupa golul marcat de Messi de la 25 de metri

Evolutia si mai ales executiile lui Messi din partida Barcelona - Liverpool 3-0 au entuzismat toata planeta fotbalului.

TRAGEDIE in lumea muzicii romanesti! A MURIT unul din cei mai indragiti ARTISTI

O alta veste trista a lovit pasionatii de muzica Romania! Silviu Aionita, unul dintre cei mai indragiti chitaristi din Romania, s-a stins din viata. Fondatorul grupului Blueservice din anii 90.

Doliu in lumea mondena! A murit Alex Faur, cel mai excentric milionar din Romania

Doliu in lumea mondena din Romania. Alex Faur, unul dintre cei mai excentrici tineri milionari din Capitala, s-a stins din viata, joi, 2 mai 2019, la ora 11:00, la un spital din Bucuresti. Vestea trista v.

Medicul Vasi Radulescu:imi doresc o tara cu oameni care nu mai considera o moarte meritata prin prisma orientarii sexuale

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu a generat un nou val de ura pe retelele sociale, acolo unde orientarea sexuala si statutul social al fostuluijurat din emisiunea Bravo, ai stil! au fost criticate. Vasi Radulescu, unul dintre cei mai populari medici din Romania, a condamnat tendinta de a considera moartea unui om ca fiind meritata.

Ghita Muresan, intr-un video de senzatie: romanul gigant foloseste cel mai mare iPhone

Gheorghe Ghita Muresan detine recordul de cel mai inalt jucator din istoria NBA. Totodata, e unul dintre cei mai inalti romani. in acest video, el a folosit un iPhone Xs Max, cel mai.

Romania, printre tarile UE cu cei mai multi liber profesionisti din totalul fortei de munca. Care sunt cele mai populare ocupatii

1 din 5 romani sunt liber profesionisti. Cei mai multi sunt inregistrati in activitati profesionale, servicii si vanzari si mestesuguri. Potrivit Eurostat , Romania era, in 2018, printre tarile Uniunii Europene cu cei mai multi freelanceri. Mai exact,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )