Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lumea muzicii e in doliu! Unul dintre cei mai indragiti DJ din Romania s-a stins din viata la numai 36 de ani.

B1 B1,
Lumea muzicii e in doliu! Unul dintre cei mai indragiti DJ din Romania s-a stins din viata la numai 36 de ani.

Veste trista in lumea muzicii!Unul dintre cei mai iubiti DJ din Romania s-a stins din viata la varsta de 36 de ani. Dragos Ghioc sau DJ Snatt iubea stilul de muzica trance si dorinta lui cea. continuă pe B1

FOTO Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete. Invata mai multe retete pe Bucataria Lidl.

Romania are unul dintre cele mai ridicate niveluri de inegalitate a veniturilor din UE

Romania are unul dintre cele mai ridicate niveluri ale inegalitatii veniturilor din Uniunea Europeana, arata un raport al Comisiei Europene.

VIDEO. Unul dintre cele mai discrete animale, rasul, a fost surprins pe camerele de monitorizare din Parcul National Semenic

Un exemplar de ras, animal vazut rar de oameni, a fost surprins de camerele de monitorizare intr-o padure din judetul Caras-Severin.

INTERVIU Cum vede mogulul software John McAfee lumea in care marile puteri isi pun una alteia pistolul la tampla, dar nu indraznesc sa declanseze razboiul cibernetic total

John McAfee este unul dintre cei mai cunoscuti oameni din industria solutiilor antivirus, dar si unul dintre cei mai pesimisti in ceea ce priveste viitorul omenirii conectate la internet. Multe tari construiesc arme cibernetice redutabile si se ameninta reciproc intr-une chilibru ce devine tot mai fragil. Daca razboiul cibernetic va izbucni, peste 90% din populatie ar putea sa dispara, a spus McAfee intr-un amplu interviu pentru HotNews. ro realizat inaintea conferintei d10e Bucharest. In articol puteti citi si despre cele patru mari detinatoare de arme cibernetice, despre cum luptam cu stirile false si despre cat de amenintat se simte McAfee in viata de zi cu zi.

Romania, intre statele UE cu cei mai putini angajati in domeniul cultural

Romania are cei mai putini angajati in domeniile culturale din Uniunea Europeana, cu o cota de 1,2%. La pol opus este Luxembourg, cu o cota de 4,4%, informeaza Eurostat.

Trei persoane au fost ranite dupa un grav accident in Vrancea. Unul dintre autoturisme a luat foc in urma impactului

Trei persoane au fost ranite intr-un accident ce s-a produs pe DN2, in judetul Vrancea. Doua autoturisme s-au ciocnit, iar unui dintre ele a luat foc in urma impactului, potrivit News. ro.

Lumea intre doi TIRANI: Topul celor mai tineri si celor mai varstnici lideri ai planetei. Kim Jong-un si Robert Mugabe - la extreme

International Business Times a dat marti publicitatii un top al celor mai tineri, dar si celor mai varstnici oameni care conduc lumea la ora actuala. Lumea se sprijina pe o axa aflata intre 34 si 93.

Brit Awards 2017: Cei mai buni artisti ai anului din industria muzicala britanica

Cantareata Emeli Sande a fost recompensata cu premiul pentru cea mai buna artista solo britanica, David Bowie cu cel pentru cel mai bun artist solo britanic, acordat postum, iar The 1975 a primit.

Concert memorabil Jethro Tull, la Sala Palatului. Ian Anderson, too old to rocknroll - cand timpul nu ii iarta nici macar pe cei mai buni

Energia inconfundabilului Ian Anderson a ramas aceeasi ca in tinerete. Vocea sa, insa, refuza sa mai interpreteze cu aceeasi melodicitate de odinioara piesele celebrei trupe Jethro Tull.

Festival de goluri si rasturnari spectaculoase de scor in Champions League: Vezi rezultatele uneia dintre cele mai frumoase seri de meciuri din Europa

Seara de marti a adus un adevarat spectacol pentru fanii fotbalului din Europa. in cele doua meciuri ale serii de Champions League s-au marcat nu mai putin de 14 goluri, iar desfasurarea lor a fost de-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )