Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romania are unul dintre cele mai ridicate niveluri de inegalitate a veniturilor din UE

România Liberă România Liberă,
Romania are unul dintre cele mai ridicate niveluri de inegalitate a veniturilor din UE

Romania are unul dintre cele mai ridicate niveluri ale inegalitatii veniturilor din Uniunea Europeana, arata un raport al Comisiei Europene. continuă pe România Liberă

FOTO Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete. Invata mai multe retete pe Bucataria Lidl.

VIDEO. Unul dintre cele mai discrete animale, rasul, a fost surprins pe camerele de monitorizare din Parcul National Semenic

Un exemplar de ras, animal vazut rar de oameni, a fost surprins de camerele de monitorizare intr-o padure din judetul Caras-Severin.

Lumea muzicii e in doliu! Unul dintre cei mai indragiti DJ din Romania s-a stins din viata la numai 36 de ani.

Veste trista in lumea muzicii!Unul dintre cei mai iubiti DJ din Romania s-a stins din viata la varsta de 36 de ani. Dragos Ghioc sau DJ Snatt iubea stilul de muzica trance si dorinta lui cea.

Festival de goluri si rasturnari spectaculoase de scor in Champions League: Vezi rezultatele uneia dintre cele mai frumoase seri de meciuri din Europa

Seara de marti a adus un adevarat spectacol pentru fanii fotbalului din Europa. in cele doua meciuri ale serii de Champions League s-au marcat nu mai putin de 14 goluri, iar desfasurarea lor a fost de-a.

Comisia Europeana: Romania este tara cu cele mai mari inegalitati intre bogati si saraci din UE

Nivelul de saracie al romanilor este in scadere, dar inegalitatea veniturilor ramane cea mai mare din Uniunea Europeana, in conditiile in care cei mai bogati 20% dintre romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci 20%, cel mai mare raport.

Judete campioane si judete codase: Unde (nu) se cumpara carte in Romania

Elefant. ro este unul dintre cele mai mari magazine online de carte din tara, cu venituri de 78 milioane de lei in 2015, livrand milioane de carti la nivel national. Am cerut companiei o statistica privind judetele cele mai avide de.

Dacia a fost aleasa una dintre cele mai fiabile masini din Marea Britanie

Marca Dacia are mare succes pe piata britanica, unde un sondaj efectuat printre automobilisti a situat masinile romanesti pe locul trei in topul celor mai fiabile masini, alaturi de marci de renume precum Tesla si Lexus.

Irlanda, Romania si Bulgaria au inregistrat in ianuarie cele mai scazute rate ale inflatiei anuale din UE

Irlanda, Romania si Bulgaria au inregistrat in ianuarie cele mai scazute rate ale inflatiei anuale din Uniunea Europeana, de 0,2%, 0,3%, respectiv 0,4%, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica Eurostat.

Cele mai ieftine destinatii de vacanta in 2017: un oras din Romania, inclus in top

Site-ul de calatorii Lonely Planet a intocmit topul celor mai ieftine destinatii de vacanta propuse pentru anul 2017. Au fost analizate 84 de tari, in varful topului clasandu-se unul dintre vecinii tarii noastre.

Contractul de finantare pentru cel mai modern Water Park din Romania, prelungit

In Parcul Tineretului din Craiova a fost construit unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania, realizat din bani publici si fonduri europene.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )