Libnet.ro
UNICEF

09:00

Lumea publicitatii in 2014: cele mai bune 8 reclame ale anului pe care le-ai ratat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lumea publicitatii in 2014: cele mai bune 8 reclame ale anului pe care le-ai ratat

Ce au in comun hotii si politistii, fetitele care pot zbura, actorii americani din anii 039;70 si hiturile casei de discuri americane Motown? Toate figureaza in topul celor mai bune reclame din lume ale anului 2014. Iata care este topul celor mai. continuă pe Wall-Street Ro

Aplicatii Android - cele mai bune programe, selectate de Google

Lumea Android e una cu milioane de aplicatii, zeci de mii de terminale si putin control. Poate fi dificil sa alegi cele mai bune aplicatii. Asa ca Google a oferit la final de an cele mai bune 127 de aplicatii, pe care ar trebui sa le avem.

Se schiaza in cele mai bune conditii pe partiile din Sureanu si de la Arieseni

Sezonul sporturilor de iarna si-a intrat din plin in paine pe partiile din alba. Atat in masivul Sureanu cat si la Arieseni, in Apuseni, se schiaza in cele mai bune conditii. Singurul impediment ar fi vremea foarte rece cu temperaturi ce pot scadea sub minus 15 grade celsius. Informatii la zi cu privire la starea partiilor ne sunt oferite de Serviciul Turism al Consiliului Judetean Alba.

Retrospectiva anului 2014 cele mai importante evenimente si lansari din lumea tehnologiei

Anul 2014 a fost unul foarte interesant pentru industria tehnologiei. Playtech ti-a pregatit un scurt rezumat al celor mai importante vesti din IT de anul trecut. Anul trecuta fost marcat de achizitii importante, de amenintari la adresa intimitatii internautilor, de pericole informatice fara precedent, dar si de lansari spectaculoase. 2014 a fost anul ceasurilor inteligente si al dronelor, al ecranelor curbate si al Internet of Things. A fost un an marcat de termeni precum cloud sau spionaj cibernetic si wearable.

Caru' cu vedete: Felix Baumgartner, primele declaratii despre Mihaela Radulescu; Surprize-surprize! Andreea Marin revine la TVR 1; Baietelul lui Velea se numeste Andrei Castellano!

Adevarata relatie dintre Balanca si Antoneasca! Toti credeau ca sunt cele mai bune prietene, dar realitatea este alta. Au facut istorie impreuna cu trupa Andre, s-au certat, s-au batut, apoi s-au reimprietenit. Nunta anului 2015! Charlize Theron s-a logodit cu Sean Penn, dupa doar 5 luni de relatie. Desi 2014 inca nu a luat sfarsit, anul viitorul deja si-a programat o mega-nunta! Protagonisti vor fi frumoasa Charlize Theron.

Top 10: Cele mai piratate filme in 2014

2014 nu a adus doar cele mai bune filme in cinematografe, dar si cele mai piratate. Revista Variety a trecut in revista porductiile care au fost cele mai furate in anul care tocmai se incheie.

VIDEO Romanii care au cucerit lumea - cele mai de succes startup-uri romanesti in 2014

Romania doreste sa devina un adevarat centru al investitiilor antreprenoriale. Startup-urile locale au inceput sa fie influente si in afara tarii. Iata cele mai importante cinci momente de anul acesta.

Mesaje de Revelion pentru cei dragi: cele mai amuzante si mai sensibile urari pentru Anul Nou

Trecerea in anul 2015 ar trebui sa o facem cu gandul la cei dragi, chiar daca asta va insemna sa le trimitem un sms, sa le postam o urare pe Facebook sau sa le transmitem toate cele bune la telefon. Iata o selectie cu cele mai reusite mesaje de Revelion / Anul Nou din care puteti alege sau va puteti inspira pentru a pune emotiile si sentimentele in cuvinte.

Cele mai descarcate seriale pe torrente in 2014!

In anul 2014, cel mai piratat serial a fost Game of Thrones, urmat de alte productii precum Walking Dead sau Big Bang Theory. Vezi aici intreg clasamentul! .

Domeniile care au oferit cele mai multe locuri de munca in 2014

Ti-ai propus sa-ti gasesti un job anul viitor? Urmareste aceste domenii pentru au avut cele mai multe locuri de munca disponibile in 2014 si vor fi la fel de active si in anul care vine.

Comedia troneaza in preferintele romanilor. Top 10 cele mai vizionate filme romanesti

Cele mai vizionate filme romanesti in anul 2014 sunt trei comedii, Selfie, de Cristina Iacob, America, venim, de Razvan Savescu si Cuscrii, de Radu Potcoava. Acestea s-a clasat pe primele trei locuri in preferintele romanilor, conform numarului de spectatori care au intrat in cinematografe.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )