Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se schiaza in cele mai bune conditii pe partiile din Sureanu si de la Arieseni

Adevărul Adevărul,
Se schiaza in cele mai bune conditii pe partiile din Sureanu si de la Arieseni

Sezonul sporturilor de iarna si-a intrat din plin in paine pe partiile din alba. Atat in masivul Sureanu cat si la Arieseni, in Apuseni, se schiaza in cele mai bune conditii. Singurul impediment ar fi vremea foarte rece cu temperaturi ce pot scadea sub minus 15 grade celsius. Informatii la zi cu privire la starea partiilor ne sunt oferite de Serviciul Turism al Consiliului Judetean Alba. continuă pe Adevărul

Aplicatii Android - cele mai bune programe, selectate de Google

Lumea Android e una cu milioane de aplicatii, zeci de mii de terminale si putin control. Poate fi dificil sa alegi cele mai bune aplicatii. Asa ca Google a oferit la final de an cele mai bune 127 de aplicatii, pe care ar trebui sa le avem.

Lumea publicitatii in 2014: cele mai bune 8 reclame ale anului pe care le-ai ratat

Ce au in comun hotii si politistii, fetitele care pot zbura, actorii americani din anii 039;70 si hiturile casei de discuri americane Motown? Toate figureaza in topul celor mai bune reclame din lume ale anului 2014. Iata care este topul celor mai.

Top cele mai bine imbracate vedete din 2014 Galerie foto

In fiecare an, Vanity Fair face topul celor mai bine imbracate celebritati. Topul este facut in urma voturilor cititorilor si editorilor publicatiei. Cum mai sunt cateva ore pana la finalul anului este timpul pentru a.

Cele mai importante evenimente geopolitice din 2014, de la declinul economic al Europei la criza ruso-ucraineana

Este timpul listelor si al retrospectivelor, iar o analiza completa a anului 2014, din punct de vedere geopolitic cel putin, arata ca a fost un an al oscilatiilor intre victorii si esecuri. Au inceput razboaie, au fost inventate lucruri, am vazut.

Caru' cu vedete: Felix Baumgartner, primele declaratii despre Mihaela Radulescu; Surprize-surprize! Andreea Marin revine la TVR 1; Baietelul lui Velea se numeste Andrei Castellano!

Adevarata relatie dintre Balanca si Antoneasca! Toti credeau ca sunt cele mai bune prietene, dar realitatea este alta. Au facut istorie impreuna cu trupa Andre, s-au certat, s-au batut, apoi s-au reimprietenit. Nunta anului 2015! Charlize Theron s-a logodit cu Sean Penn, dupa doar 5 luni de relatie. Desi 2014 inca nu a luat sfarsit, anul viitorul deja si-a programat o mega-nunta! Protagonisti vor fi frumoasa Charlize Theron.

Top 10: Cele mai piratate filme in 2014

2014 nu a adus doar cele mai bune filme in cinematografe, dar si cele mai piratate. Revista Variety a trecut in revista porductiile care au fost cele mai furate in anul care tocmai se incheie.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au loc cele mai grave accidente rutiere din lume.

Cele mai ciudate bauturi alcoolice din lume

Cu certitudine, omenirea are o pasiune pentru licorile bahice, iar datele istorice arata ca bauturile alcoolice se obtineau prin fermentatie inca din urma cu 10. 000 de ani inainte de Hristos. insa dincolo de vin, bere si alte lichide care ni se urca la cap exista unele pe care putini s-ar incumeta sa le guste din cauza ingredientelor cel putin ciudate.

Mesaje de Revelion pentru cei dragi: cele mai amuzante si mai sensibile urari pentru Anul Nou

Trecerea in anul 2015 ar trebui sa o facem cu gandul la cei dragi, chiar daca asta va insemna sa le trimitem un sms, sa le postam o urare pe Facebook sau sa le transmitem toate cele bune la telefon. Iata o selectie cu cele mai reusite mesaje de Revelion / Anul Nou din care puteti alege sau va puteti inspira pentru a pune emotiile si sentimentele in cuvinte.

Business report: Cat ar costa benzina daca n-ar fi taxele care ajung la stat; Cat castigai in 2014, daca ai fi cumparat acum un an cele mai bune actiuni de la Bursa din Bucuresti; Noi modificari de la 1 ianuarie 2015: Salarii, accize, pret energie si ame

Cum s-a ratacit Agricultura pe drumul dinspre comunism spre capitalism. La grau si porumb, suprafetele cultivate s-au pastrat aproape intacte, la fel ca si productiile. De retinut ca sporul cu caracter exceptional. Google face angajari in Romania. Iata ce cauta si daca te califici. Google recruteaza din Romania omul potrivit pentru postul de vendor operations lead, care va gestiona o parte dintre business-urile sale mici si medii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )