Libnet.ro
UNICEF

00:07

LUMEA TEATRULUI, iNDURERATA !!! DIN PACATE ESTE VORBA DE ILEANA STANA IONESCU... (FOTO)

B1 B1,
LUMEA TEATRULUI, iNDURERATA !!! DIN PACATE ESTE VORBA DE ILEANA STANA IONESCU... (FOTO)

Actrita Ileana Stana Ionescu, una dintre cele mai mari artiste ale teatrului si cinematografiei din Romania a marturisit cu durere ca foarte multi dintre prietenii si colegii sai de breasla au trecut. continuă pe B1

Prima victima a atentatului terorist din Londra este o canadianca (FOTO)

Prima victima a atentatului terorist din Londra este o canadianca, pe nume Christine Archibald. Tanara a lucrat in diverse centre pentru a ajuta persoanele fara adapost din Canada, iar dupa ce l-a.

DIN PACATE, PANA LA URMA S-A iNTAMPLAT... LUMEA MANELELOR E iN DOLIU !!! DENISA MANELISTA... (FOTO)

Familia Denisei Manelista inca pastreaza doliul la casa in care a copilarit vedeta. Acum doi ani ani bunicul cantaretei a murit, insa nimeni nu a renuntat la doliu. Mama Denisei este.

DIN PACATE, VESTEA FATALA A VENIT iN ACEASTA DIMINEATA !!! DENISA MANELISTA... (FOTO)

De cateva luni, de cand a intrat in atentia presei, starea de sanatate a Denisei Manelista este urmarita de mii de oameni, care asteapta cu sufletul la gura o imbunatatire sau o veste.

DIN PACATE, VESTEA A CAZUT CA UN TRASNET !!! A MURIT UN CELEBRU MILIARDAR !!! (FOTO)

Carismaticul dealer de arme Adnan Khashoggi, care isi conducea afacerile din mijlocul petrecerilor inecate in sampanie, a murit la varsta de 82 de ani, scrieDailymail. Sauditul avea o.

Avertisment! Orice produs care este facut din tutun este daunator sanatatii

Orice produs care este facut din tutun este daunator sanatatii! Este avertismentul medicilor specialisti care sunt ingroziti de avantul produselor derivate din tutun. Dupa moda tigarilor.

Tariceanu despre refuzul lui Kovesi de a veni la comisia de ancheta a alegerilor din 2009: Este cu siguranta si o recunoastere involuntara ca s-a aflat la celebra intalnire in calitate oficiala

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca refuzul lui Kovesi de a se prezenta in fata comisiei de ancheta a alegerilor prezindetiale din 2009 inseamna o recunoastere involuntara ca s-a aflat la intalnire de acasa de la Gabriel Oprea, relatata de jurnalistul Dan Andronic, relateaza News. ro. Totodata, acesta considera ca atitudinea procurorului-sef al DNA este incompativila pentru un magistrat si ca nu poate invoca drept pretext o decizie a Consiliului Superior al Magistraturii.

Activitatea Judecatoriei Sectorului 3 din Capitala este suspendata, marti, ca urmare a unei greve de avertisment a judecatorilor

Angajatii Judecatoriei Sectorului 3 din Bucuresti au anuntat ca, in intervalul 10 - 12, vor suspenda activitatea institutiei. Decizia a fost luata ca urmare a numeroaselor nemultumiri privind Legea salarizarii unitare, potrivit Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )