Libnet.ro
UNICEF

07:45

Lumea vrajita de Vladimir Putin. Ce cred rusii despre realizarile conducatorului lor. Rezultatele sondajului sunt halucinante

Antena3 Antena3,
Lumea vrajita de Vladimir Putin. Ce cred rusii despre realizarile conducatorului lor. Rezultatele sondajului sunt halucinante

Cetatenii rusi au enumerat principalele realizari ale lui Vladimir Putin in calitate de presedinte al tarii, apreciind ca Putin are o influenta mare atat asupra evenimentelor interne, cat si externe,. continuă pe Antena3

SONDAJ: Cele mai mari realizari ale lui Vladimir Putin

Vladimir Putin are o influenta mare atat asupra evenimentelor interne, cat si externe, sunt de parere cetatenii rusi care au participat la un sondaj realizat de Centrul rus Levada, in cadrul caruia au enumerat principalele realizari ale presedintelui Rusiei.

Vladimir Putin si Petro Porosenko au convenit sa continue dialogul in vederea pacii

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, au convenit, luni, in cadrul unei discutii prin telefon sa continue dialogul in vederea instaurarii pacii in estul Ucrainei, a .

Vladimir Putin si Petro Porosenko au convenit sa continue dialogul in vederea pacii

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, au convenit, luni, in cadrul unei discutii prin telefon sa continue dialogul in vederea instaurarii pacii in estul Ucrainei, a anuntat Kremlinul, citat de AFP.

Dalai Lama sustine ca Vladimir Putin este egocentric si vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului

Dalai Lama l-a criticat duminica, intr-un interviu pentru presa germana, pe presedintele rus Vladimir Putin, apreciind ca este egocentric si ca vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului prin conflictul actual din estul Ucrainei, relateaza Mediafax.

Dalai Lama: Vladimir Putin este foarte egocentric. Pare ca vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului

Dalai Lama l-a criticat duminica, intr-un interviu pentru presa germana, pe presedintele rus Vladimir Putin, apreciind ca este egocentric si ca vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului prin conflictul actual.

Dalai Lama il critica pe Vladimir Putin: Vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului

Dalai Lama l-a criticat duminica, intr-un interviu pentru presa germana, pe presedintele rus Vladimir Putin, apreciind ca vrea sa reconstruiasca Zidul Berlinului prin conflictul actual din estul Ucrainei, relateaza Mediafax.

Patriarhul Kievului: Vladimir Putin este un nou Cain, posedat de Satana

Seful Bisericii ortodoxe ucrainene, patriarhul Filaret, l-a calificat pe Vladimir Putin drept noul Cain, care a provocat varsarea de sange a poporului frate, si a apreciat ca presedintele rus este posedat de Satana, intr-o declaratie postata sambata pe site-ul Bisericii, relateaza AFP.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ucrainene: Vladimir Putin este noul Cain. I se apropie sfarsitul

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ucrainene l-a calificat pe Vladimir Putin drept noul Cain, care minte si este responsabil de varsarea de sange a poporului frate, intr-o declaratie publicata sambata pe.

Petro Porosenko si Vladimir Putin constata ca armistitiul este in general respectat

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si omologul sau rus Vladimir Putin au constatat in cursul unei convorbiri telefonice ca armistitiul semnat vineri este in general respectat, a anuntat presedintia ucraineana, relateaza AFP.

Moscova distribuie planul de pace al lui Vladimir Putin ca document oficial la ONU

Moscova distribuie planul de pace al lui Vladimir Putin privind Ucraina ca document oficial la ONU.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )