Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lumea Vrajitoarelor din Romania: Potiunile iubirii, bani si Facebook

Adevărul Adevărul,
Lumea Vrajitoarelor din Romania: Potiunile iubirii, bani si Facebook

Intitulata Vrajitoare, prin colectia de fotografii comentata in publicatia online refinery29. com, Sekerkova Blahova invita la o calatorie pentru o intelegere mai aprofundata a ceea ce pare si simte sa traiasca noua generatie de vrajitoare din Romaniei. continuă pe Adevărul

Lumea Vrajitoarelor din Romania: Potiuni pentru iubire, bani si Facebook

Intitulata Vrajitoare, colectia de fotografii semnate de Sekerkova Blahova invita la o calatorie pentru o intelegere mai aprofundata a noii generatii de vrajitoare din Romania.

Busines report: Derapajele comertului exterior ale Romaniei: talcul relatiilor comerciale cu Turcia; Petrom, care are cea mai moderna centrala din Romania, cumpara masiv energie electrica. De ce

Israelienii de la Leumi au semnat acordul de vanzare a bancii din Romania catre First Bank, detinuta de fondul J. Flowers. Americanii au ales sa preia. Amenintarea cibernetica a momentului, in Romania. Cum functioneaza Scranos, virusul care sparge conturile de Facebook. Romania este tinta preferata a lui Scranos.

FOTO VIDEO Spotlight 2019: A inceput a cincea editie a celui mai mare festival al luminilor din Romania

A inceput cea de-a cincea editie Spotlight- cel mai mare festival dedicat luminilor si proiectiilor bazate pe lumini din Romania- care are loc in perioada 18-21 aprilie, pe Calea Victoriei, intre Ateneul Roman si Piata Natiunilor Unite. Traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei, de joi pana duminica, intre orele 20:00 - 23:00.

Reporteri fara Frontiere, despre libertatea presei din Romania: Bine ati venit in anii '90!

Romania a coborat trei locuri, pana pe pozitia 47, in cel mai nou clasament international al libertatii presei, dat joi publicitatii de organizatia Reporteri fara Frontiere. Aceasta descrie starea presei din Romania in termeni extrem de duri, vorbind despre efectele pe care le au asupra media incercarile politicienilor de a scapa de dosarele de coruptie.

Reporteri fara Frontiere, despre libertatea presei din Romania: Bine ati venit in anii 90!

Romania a coborat trei locuri, pana pe pozitia 47, in cel mai nou clasament international al libertatii presei, dat joi publicitatii de organizatia Reporteri fara Frontiere. Aceasta descrie starea presei din Romania in termeni extrem de duri, vorbind despre efectele pe care le au asupra media incercarile politicienilor de a scapa de dosarele de coruptie.

Cele mai active orase din Romania in domeniul IT

Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara sunt orasele din Romania care reprezinta polii celor mai intense activitati din industria IT. Intr-o piata mondiala dinamica, trendul de dezvoltare al acestui sector este in continua ascensiune, cu o medie anuala de.

POTRIVIT MAE: Informatiile conform carora Iordania si-ar retrage ambasadorul din Romania sunt false

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, astazi, ca stirea vehiculata in spatiul public conform careia Iordania si-ar retrage ambasadorul din Romania se bazeaza pe informatii false.

Primele cursuri din Romania dedicate conceptului Smart City

Primele cursuri din Romania dedicate dezvoltarii comunitatilor creativ-inteligente vor avea loc in perioada 22 - 24 Aprilie 2019.

Sputnik: Iordania isi retrage ambasadorul din Romania din cauza deciziei Guvernului Dancila de a muta ambasada israeliana de la Tel Aviv la Ierusalim

Iordania isi retrage ambasadorul din Romania din cauza deciziei guvernului roman de mutare a ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie organul de propaganda al Kremlinului, citand un ziar oficial al Regatului Hasemit.

UPDATE Manipulare marca Sputnik: Iordania isi retrage ambasadorul din Romania / Reactia MAE

Iordania isi retrage ambasadorul din Romania din cauza deciziei guvernului roman de mutare a ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie organul de propaganda al Kremlinului, citand un ziar oficial al Regatului Hasemit. Ministerul roman a reactionat aratand ca informatiile sunt false.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )