Libnet.ro
UNICEF

15:46

O luna de la diagnosticarea primului caz de coronavirus in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O luna de la diagnosticarea primului caz de coronavirus in Romania

Primul caz de coronavirus din Romania a fost diagnosticat in 26 februarie. O luna mai tarziu, in tara noastra sunt 906 cazuri de imbolnavire si 17 decese, iar 86 de oameni au fost vindecati. continuă pe Ziarul Bursa

O luna de la diagnosticarea primului caz de coronavirus in Romania. Cum a evoluat epidemia de atunci

Primul caz de coronavirus din Romania a fost diagnosticat in 26 februarie. O luna mai tarziu, in Romania sunt 906 cazuri de imbolnavire si 17 decese, iar 86 de oameni au fost vindecati. Dintre cei decedati, 11 sunt barbati si 6 sunt femei, iar 9 dintre ei sunt persoane de peste 70 de ani. Majoritatea celor decedati aveau si alte afectiuni asociate.

26 martie 2020, o luna de la diagnosticarea primului caz de coronavirus in Romania - 906 cazuri de imbolnavire si 17 decese

A trecut o luna de cand viata romanilor s-a schimbat radical.

Coronavirus in Romania: O luna de la primul caz. Cum a evoluat pe zile epidemia si cand s-a inregistrat o explozie de imbolnaviri. Infografic

In urma cu o luna, pe 26 februarie, Romania raporta primul caz de coronavirus, un tanar din Gorj, contact al italianului confirmat pozitiv dupa ce s-a reintors in tara natala. incet-incet, epidemia s-a extins, multe dintre cazuri avand legatura cu cetateni romani care au calatorit in strainatate. Primele decese au fost confirmate pe 22 martie, la aproape o luna de la prima imbolnavire raportata. Ziua cu cele mai multe imbolnaviri consemnate de autoritati a fost 24 martie, 186 de noi cazuri fata de ziua precedenta. 55 Un nou deces anuntat: un barbat de 75 de ani din judetul Iasi. Bilantul deceselor a ajuns la 2321. 21 Al doilea jandarm din Bucuresti confirmat cu Covid-1921. 06 Un medic si o asistenta din Iasi, confirmati cu coronavirus Asistenta ar fi luat virusul de la un pacient din Suceava20. 43 Cazul barbatului de 49 de ani decedat in Timisoara: De doua ori diagnosticat cu pneumonie, de doua ori neinternat Infectia COVID-19, confirmata in ziua mortii20. 01 inca 4 decese in Romania din cauza coronavirusului. Bilantul: 22 Printre pacienti, un barbat de 45 de ani mort in ambulanta Un alt barbat a mers de doua ori la spital16. 01 Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii: in Bucuresti vor fi testati pentru inceput 10. 000 de oameni 15. 35 153 de cadre medicale din spitalele din Romania, infectate cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Romania a ajuns la 1.029 de imbolnaviri, cu 123 de cazuri noi. La ATI sunt internati 29 de pacienti, dintre care 23 in stare grava 823 de teste efectuate la privat, din totalul de aproape 16.000

Autoritatile romane au depistat la nivel national, pana joi - ora 13:00, 1. 029 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, cu 123 de pacienti diagnosticati doar de la ultima raportare, cea de miercuri. Grupul.

CORONAVIRUS |Romania, inclusa in zona galbena de contaminare cu COVID-19

Romania a intrat, la inceputul acestei saptamani, in zona galbena de contaminare cu noul coronavirus, in conditiile in care numarul de cazuri de infectare din tara noastra a depasit 500. Persoanele.

inca un deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus: Bilantul victimelor din Romania ajunge la 23

A fost inregistrat inca un deces al unui pacient infectatcu noul coronavirus. in total,la nivel national bilantul victimelor a ajunsla 23. Potrivit informarii transmise de Grupul de.

CORONAVIRUS |Romania a notificat Consiliul Europei cu privire la masurile adoptate prin instituirea starii de urgenta

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca Romania a notificat Secretarul General al Consiliului Europei cu privire la masurile adoptate odata cu instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Prin.

Coronavirus |Romania are 1.361 de ventilatoare mecanice si 2.653 de paturi ATI in spitalele din tara

La acest moment, Romania are 2. 653 de paturi ATI si 1. 361 ventilatoare mecanice in spitalele din tara, potrivit G4Media. ro .

CORONAVIRUS. Seful spitalelor din Franta: Numarul mortilor este mult mai mare fata de ce anunta autoritatile. Nu sunt luati in calcul cei care mor acasa sau in aziluri

Franta, a treia cea mai afectata tara eruopeana de coronavirus, ar inregistra si mai multe decese din cauza Covid-19 decat bilanus anuntat de Guvernul de la Paris, sustine presedintele federatiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )