Libnet.ro
UNICEF

14:30

Luna iulie vine cu preturi mai mari pe litoral. Patronate: Nu avem bani, dar mergem cand e cel mai scump

Adevărul Adevărul,
Luna iulie vine cu preturi mai mari pe litoral. Patronate: Nu avem bani, dar mergem cand e cel mai scump

Preturile pe litoral vor creste, de la 1 iulie, tarifele de cazare urmand sa fie majorate chiar si cu 20 la suta pe noapte. Cu toate acestea, camerele vor fi ocupate integral, pentru ca romanii vor la mare in iulie si august, cand este cel mai scump, spun reprezentantii patronatelor din turism. continuă pe Adevărul

De la 1 iulie, cresc preturile la cazare pe Litoral. Cat va costa, pe noapte, o camera de doua stele in Mamaia, Eforie si Vama Veche

Luna lui Cuptor vine cu preturi mai mari pe litoral, tarifele de cazare urmand sa fie majorate chiar si cu 20 la suta pe noapte. Camerele vor fi ocupate insa integral, pentru ca, spun reprezentantii patronatelor din turism, romanii vor la mare in iulie si august, cand este cel mai scump.

HOROSCOP, cu astrologul Mariana Cojocaru pentru toata luna iulie. Fecioarele fac bani, Racii sunt tradati in dragoste

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru luna iulie. in Luna lui Cuptor, vom avea parte de o conjunctie rara! HOROSCOP. Intram in Luna Iulie, Luna Racului de Apa. Aspec.

HOROSCOP, cu astrologul Mariana Cojocaru pentru luna iulie. Fecioarele fac bani, Racii sunt tradati in dragoste

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru luna iulie. in Luna lui Cuptor, vom avea parte de o conjunctie rara! HOROSCOP. Intram in Luna Iulie, Luna Racului de Apa. Aspec.

VIDEO Sute de mii de cehi cer demisia premierului Andrej Babis in cele mai mari demonstratii antiguvernamentale de la caderea comunismului

Sute de mii de oameni au iesit duminica in strada in Praga pentru a cere demisia premierului Andrej Babis, in cele mai mari demonstratii de strada de la Revolutia de catifea, prin care partidul comunist din Cehoslovacia a pierdut monopulul puterii, relateaza Reuters.

Accident de munca mortal la una dintre cele mai mari companii din Prahova

Un barbat in varsta de 44 de ani, angajat la una dintre cele mai mari companii din Prahova, a fost gasit mort la locul de munca. Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova a deschis o ancheta.

Reprezentantii MCV vin in luna iulie in Romania pentru a evalua situatia justitiei

O delegatie MCV va efectua, la inceputul lunii iulie, o vizita in Romania, pentru a evalua situatia justitiei din tara noastra, informeaza Mediafax. Reprezentantii MCV ajung in data de 2 iulie la Bucuresti si vor avea intalniri si cu ministrul Justitiei.

Congres PSD. Cine sunt liderii din partid care se bat pentru cele mai mari functii

Primele functii din conducerea PSD sunt mai disputate ca niciodata. Daca pentru sefia partidului e, pana acum, doar un singur candidat, Viorica Dancila, pentru presedinte executiv si secretar se vor confrunta cel putin trei persoane pentru fiecare functie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )