Libnet.ro
UNICEF

18:30

Accident de munca mortal la una dintre cele mai mari companii din Prahova

Adevărul Adevărul,
Accident de munca mortal la una dintre cele mai mari companii din Prahova

Un barbat in varsta de 44 de ani, angajat la una dintre cele mai mari companii din Prahova, a fost gasit mort la locul de munca. Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova a deschis o ancheta. continuă pe Adevărul

SUA: 15.000 kg de cocaina confiscate in Philadelphia, una dintre cele mai mari capturi din istoria americana

Autoritatile americane au confiscat marti cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, de pe un vas din portul Philadelphia, declarand ca aceasta este una dintre cele mai marti capturi de droguri din istoria Statelor Unite, scrie AP News.

Ducesa Kate a avut una dintre cele mai frumoase aparitii de pana acum: ce tinuta a ales pentru Royal Ascot FOTO

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a avut una dintre cele mai apreciate aparitii de pana acum, atragand toata atentia in prima zi a evenimentului Royal Ascot.

Cu cat s-au majorat pensiile in luna mai. Ce pensionari au primit cele mai mari cresteri

Pensiile s-au majorat in special in luna mai. Fostii magistrati primesc 18. 180 de lei, pensiile de rand au crescut cu 1 leu, iar cele speciale cu 15 lei. Ce indemnizatie primesc acum parlamentarii? Pensiile au crescut in luna mai Pensiile de rand au crescut in luna mai cu un leu fata de luna anterioara. Pensiile .

Franta invinge Anglia printr-un autogol dintre cele mai stupide vazute in fotbal

Meciul dintre Franta si Anglia se indrepta spre un 1-1 care convenea de minune nationalei Romaniei cand, la ultima faza fixa a meciului, francezii au dat lovitura printr-un autogol bizar.

500 de romani afectati de intarzierile si anularile zborurilor charter spre Egipt si Turcia.Topul companiilor aeriene cu cele mai mari probleme

Desi sezonul turistic estival este la inceput, companiile aeriene care opereaza zboruri charter spre destinatii precum Egipt si Turcia au inceput deja sa inregistreze anulari si intarzieri masive.

Topul judetelor cu cele mai mari suprafete agricole.Ce nationalitate au strainii care detin astfel de terenuri

Suprafata cultivata a crescut anul trecut atat pe total +159. 400 ha), cat si in sectorul majoritar privat +170. 400 ha), judetul Timis situandu-se pe primul loc din acest punct de vedere, scrie Agerpres, citand date centralizate de Institutul National de Statistica.

Bancile din Romania conduc Top 100 cele mai mari banci din sud-estul Europei. Locul suprinzator ocupat de Banca Transilvania

Trei banci din Romania se afla pe primele patru pozitii din top 100 al celor mai mari banci din sud-estul Europei din punct de vedere al activelor si profitului pe anul trecut. Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din SEE.

Romania Blockchain Summit, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Sud-Estul Europei, va avea loc in perioada 21-22 iunie, la Bucuresti

Romania Blockchain Summit va avea loc la Bucuresti, la Palatul Parlamentului, intre 21 si 22 iunie, si este organizat sub inaltul patronaj al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, in.

Accident de munca mortal la Complexul Energetic Oltenia. Un electrician a murit dupa ce s-a electrocutat

Un barbat in varsta de 46 de ani, angajat ca electrician la cariera Jilt Sud din cadrul Complexului Energetic Oltenia, a murit astazi dupa ce s-a electrocutat.

Ce nevoi are consumatorul roman pe o piata subfinantata? Interviu cu Nigel Stephenson, General Manager GSK pentru Romania si Balcani

GSK este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, care isi desfasoara activitatea cu misiunea de a-i ajuta pe oameni sa realizeze mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult. Wall-Street. ro a stat de vorba cu Nigel.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )