Libnet.ro
UNICEF

05:45

Luni, 29 iulie, Adevarul iti aduce unul dintre bestseller-urile de razboi Alastair MacLean, la alegere

Adevărul Adevărul,
Luni, 29 iulie, Adevarul iti aduce unul dintre bestseller-urile de razboi Alastair MacLean, la alegere

Luni, 29 iulie, ziarul apare impreuna cu unele dintre cele mai de succes titluri ale cunoscutului autor Alastair MacLean cititorii vor putea alege cartea preferata dintre Tunurile din Navarone Forta 10 din Navarone HMS Ulyses. Pachetul ziar si o carte va costa 15 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de o saptamana, in stoc limitat. continuă pe Adevărul

Ziua Imnului National, marcata luni, 29 iulie, pe platoul din fata Prefecturii

Luni, 29 iulie, pe platoul din centrul orasului, de la ora 09. 50, vor avea loc activitati specifice sarbatoririi Zilei Imnului National al Romaniei, coordonate de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Calarasi General de brigada Barbu Paraianu si Garnizoana Calarasi.

Ramona Bruynseels, unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale, vine cu o propunere inedita pentru ceilalti pretendenti

Unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale vine cu o propunere inedita pentru ceilalti pretendenti. Ramona Ioana Bruynseels le cere acestora sa faca un pact pentru o dezbatere onesta, axata pe.

Alpinistul Alex Gavan a cucerit unul dintre cele mai inalte varfuri din lume. Tricolorul romanesc, arborat la peste 8.000 de metri altitudine

Alpinistul roman Alex Gavan a cucerit, pe 18 iulie, varful Gasherbrum din muntii Karakorum, Pakistan, amplasand astfel tricolorul la peste 8. 000 de metri altitudine, potrivit dcnews. ro.

HOROSCOP Cassandra 29 iulie 4 august 2019. Casa si familia ii agita pe Tauri, Racii se simt atragatori

Horoscop. Cassandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana29 iulie 4 august2019. HoroscopBERBEC 21. 04:Marte se afla inca in partea care se ocupa de distractii.

HOROSCOP Casandra 29 iulie 4 august 2019. Casa si familia ii agita pe Tauri, Racii se simt atragatori

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana29 iulie 4 august2019. HoroscopBERBEC 21. 04:Marte se afla inca in partea care se ocupa de distractii a.

Alexei Navalny a fost retinut din nou de politia din Moscova. El este unul dintre cei mai vocali opozanti ai regimului Putin si a fost arestat in mai multe randuri

Alexei Navalny, una dintre cele mai vocale figuri ale opozitiei din Rusia, a declarat, miercuri, ca a fost retinut de politie langa casa sa din Moscova, pe cand pleca la alergat, potrivit Reuters.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )