Libnet.ro
UNICEF

05:15

Lupoaica din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti are din nou coada. Statuia imparatului Traian, reparata

Antena3 Antena3,
Lupoaica din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti are din nou coada. Statuia imparatului Traian, reparata

Coada lupoaiceidin fata Muzeului de Istorie din Bucuresti, care fusese rupta, a fost remontata in noaptea de luni spre marti. Duminica dimineata,un trecator a observat lipsa cozii si. continuă pe Antena3

Lupoaica din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti a ramas fara coada

Statuia imparatului Traian cu o lupoaica in brate din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti a fost vandalizata. Mai precis, a ramas fara coada. Un binevoitor a rupt coada animalului.

Statuia imparatului Traian din fata Muzeului din Istorie din Bucuresti a fost vandalizata. Lupoaica a ramas fara coada

Lupoaica tinuta in brate de catre imparatul Traian, in cadrul monumentului de bronz amplasat pe scarile Muzeului National de Istorie a Romaniei, a ramas fara coada in acest weekend.

FOTO Statuia imparatului Traian din fata Muzeului de Istorie a fost vandalizata

Statuia de bronz a imparatului Traian, amplasata in fata Muzeului de Istorie, a fost vandalizata. Trecatorii au observat ca cineva a rupt coda lupoaicei. Opera sculptorului Vasile Gorduz a fost inaugurata in timpul mandatului pri .

Vandalism in centrul Capitalei: Victima a cazut celebra lupoaica a lui Traian din fata Muzeului de Istorie (FOTO, VIDEO)

Statuia lui Traian de pe treptele Muzeului de Istorie Nationala a fost vandalizata. Celebra lupoaica a imparatului roman a ramas fara coada. Statuia a fost inaugurata in 2012 de fostul primar Sorin.

Lupoaica lui Traian din fata Muzeului National de Istorie a Romaniei a ramas fara coada

Coada Lupoaicei care face parte din monumentul aflat in fataMuzeului National de Istorie a Romaniei,s-a desprins duminica si a fost preluata de reprezentantii Administratiei Monumentelor si Patrimoniului Turistic din cadrul Primariei Generale a Capitalei, a declarat purtatorul de cuvant al muzeului pentru News. ro.

Lupoaica lui Traian, din fata Muzeului de Instorie, si-a recuperat coada

Statuia imparatului Traian a fost intregita de catre Primaria Generala a Capitalei, a anuntat, marti, directorul Muzeului National de Istorie, Ernest Oberlander-Tarnoveanu. Asta, dupa ce, pe 29 septembrie, lupoaica a ramas fara coada, Administratia monumentelor acuzand vandalizarea, desi reprezentantii institutii muzeale sustin ca, mai degraba, a cazut, bucata desprinsa de monument fiind doar sudata.

UPDATE Lupoaica imparatului Traian a ramas fara coada./ Purtatorul de cuvant al Muzeului de Istorie: Bucata de sculptura a fost gasita de paznic si data Primariei

Lupoaica tinuta in brate de catre imparatul Traian, in cadrul monumentului de bronz amplasat pe scarile Muzeului National de Istorie a Romaniei, a ramas fara coada in acest weekend. Bucata de statuie a fost gasita de catre paznicul Muzeului si a fost predata Primariei.

Lupoaica imparatului Traian a ramas fara coada / Purtatorul de cuvant al Muzeului de Istorie: Bucata de sculptura a fost gasita de paznic si data Primariei

Lupoaica tinuta in brate de catre imparatul Traian, in cadrul monumentului de bronz amplasat pe scarile Muzeului National de Istorie a Romaniei, a ramas fara coada in acest weekend. Bucata de statuie a fost gasita de catre paznicul Muzeului si a fost predata Primariei.

UPDATE Lupoaica imparatului Traian a ramas fara coada /Administratia Monumentelor din cadrul Primariei: Coada lupoaicei a fost recuperata. Am initiat procedurile de reintregire a monumentului

Lupoaica tinuta in brate de catre imparatul Traian, in cadrul monumentului de bronz amplasat pe scarile Muzeului National de Istorie a Romaniei, a ramas fara coada in acest weekend. Bucata de statuie a fost recuperata de un politist care a inmanat-o jandarmului care se ocupa de paza Muzeului, iar in final a fost predata Primariei. Administratia Monumentelor din cadrul Primariei a specificat printr-un comunicat de presa ca a initiat de urgenta procedurile de reintrgire a monumentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )