Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lupta pentru sefia Partidului Conservator transforma Marea Britanie intr-o oligarhie

Adevărul Adevărul,
Lupta pentru sefia Partidului Conservator transforma Marea Britanie intr-o oligarhie

Cea mai probabila optiune pentru inlocuirea Theresei May la sefia Partidului Conservator pare a fi Boris Johnson, dar Brexitul s-ar putea dovedi la fel de fatal pentru el ca si in cazul lui May. continuă pe Adevărul

Boris Johnson, principalul favorit la inlocuirea Theresei May in fruntea politicii din Marea Britanie: `Daca vin eu la carma, vom iesi din UE pe 31 octombrie, cu sau fara acord` (VIDEO)

Boris Johnson, fost ministru de Externe si unul dintre cei mai vocali sustinatori ai Brexitului, si-a lansat oficial campania pentru candidatura la sefia Partidului Conservator si implicit pentru preluarea.

BORIS JOHNSON: Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie

Boris Johnson, favorit sa o inlocuiasca pe Theresa May in functia de premier al Marii Britanii, a promis astazi ca Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie, lansandu-si astfel, printr-un videoclip, candidatura pentru conducerea Partidului Conservator.

BORIS JOHNSON: Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie

Boris Johnson, favorit sa o inlocuiasca pe Theresa May in functia de premier al Marii Britanii, a promis luni ca Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie, lansandu-si astfel, printr-un videoclip, candidatura pentru conducerea Partidului Conservator, conform Reuters.

Cum va fi ales succesorul premierului britanic Theresa May: Conservatorii din Marea Britanie se pregatesc pentru o procedura absolut fabuloasa

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca pe 7 iunie va demisiona din functie, respectiv din fruntea Partidului Conservator, lansand astfel o competitie de mare anvergura pentru desemnarea succesorului sau in.

Melania Trump si Camilla, sotia printului Charles, s-au imbracat aproape la fel, la vizita lui Donald Trump in Marea Britanie

Melania Trump a facut o impresie de milioane la Palatul Buckingham cu vestimentatia aleasa. Tinuta a semanat, insa, foarte tare cu cea a Camillei. Cum si-au facut aparitia cele doua doamne? Melania Trump si Camilla, vestimentatii trase la indigo? Melania Trump si Camilla s-au imbracat ambele in alb. Sotia presedintelui Statelor Unite ale Americii a [] .

Donald Trump ajunge in Marea Britanie intr-un context marcat de Brexit

Presedintele american Donald Trump a ajuns in Marea Britanie, luni, intr-o vizita pe care Casa Alba o considera drept o sansa de a onora sacrificiul si serviciul comun al SUA si aliatului sau de dincolo de Atlantic, scrie Associated Press.

Donald Trump, astazi, in Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump va sosi, astazi, in Marea Britanie pe fondul declaratiilor controversate ale ambasadorului american, care a sugerat ca NHS ar trebui sa faca parte din viitoarele negocieri comerciale intre cele doua tari, relateaza The Guardian.

Donald Trump isi va incepe vizita in Marea Britanie printr-un pranz cu regina

Presedintele american Donald Trump isi va incepe luni vizita oficiala in Marea Britanie printr-o intalnire cu familia regala si luand pranzul cu regina Elizabeth a II-a a la Palatul Buckingham, relateaza Mediafax, citand de pe site-ul agentiei Dpa.

Brexit-ul a taiat jumatate din productia de masini in Marea Britanie si a redus locurile de munca in industrie

Productia de masini in Marea Britanie aproape s-a injumatatit din cauza Brexit-ului. In aprilie, constructorii auto au asamblat sub 71. 000 de masini, cu 45% mai putine decat in aprilie 2018, scrie cnbc. com .

VIDEO Boris Johnson si-a lansat candidatura pentru functia de premier al Marii Britanii: Iesim din UE pe 31 octombrie, cu sau fara acord

Fostul ministru de Externe Boris Johnson a promis luni ca va conduce tara afara din Uniunea Europeana pe 31 octombrie cu sau fara acord, lansandu-si astfel campania pentru cadidatura la sefia Partidului Conservator si pentru functia de premier, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )