Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Boris Johnson si-a lansat candidatura pentru functia de premier al Marii Britanii: Iesim din UE pe 31 octombrie, cu sau fara acord

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Boris Johnson si-a lansat candidatura pentru functia de premier al Marii Britanii: Iesim din UE pe 31 octombrie, cu sau fara acord

Fostul ministru de Externe Boris Johnson a promis luni ca va conduce tara afara din Uniunea Europeana pe 31 octombrie cu sau fara acord, lansandu-si astfel campania pentru cadidatura la sefia Partidului Conservator si pentru functia de premier, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Boris Johnson si-a lansat candidatura pentru functia de premier al Marii Britanii: Iesim din UE pe 31 octormbrie, cu sau fara acord

Fostul ministru de Externe Boris Johnson a promis luni ca va conduce tara afara din Uniunea European pe 31 octombrie cu sau fara acord, lansandu-si astfel campania pentru cadidatura la sefia Partidului Conservator si pentru functia de premier, relateaza Reuters.

BORIS JOHNSON: Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie

Boris Johnson, favorit sa o inlocuiasca pe Theresa May in functia de premier al Marii Britanii, a promis astazi ca Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie, lansandu-si astfel, printr-un videoclip, candidatura pentru conducerea Partidului Conservator.

BORIS JOHNSON: Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie

Boris Johnson, favorit sa o inlocuiasca pe Theresa May in functia de premier al Marii Britanii, a promis luni ca Marea Britanie va parasi UE cu sau fara acord pe 31 octombrie, lansandu-si astfel, printr-un videoclip, candidatura pentru conducerea Partidului Conservator, conform Reuters.

Boris Johnson, principalul favorit la inlocuirea Theresei May in fruntea politicii din Marea Britanie: `Daca vin eu la carma, vom iesi din UE pe 31 octombrie, cu sau fara acord` (VIDEO)

Boris Johnson, fost ministru de Externe si unul dintre cei mai vocali sustinatori ai Brexitului, si-a lansat oficial campania pentru candidatura la sefia Partidului Conservator si implicit pentru preluarea.

Boris Johnson isi lanseaza campania la succesiunea Theresei May ca favorit al lui Trump

Boris Johnson, favorit in cursa la succesiunea premierului britanic Theresa May, si-a lansat luni campania promitand ca Brexitul va avea loc la 31 octombrie, cu sau fara acord no deal) cu Bruxellesul, relateaza AFP.

DONALD TRUMP: Boris Johnson, un ministru excelent

Presedintele american Donald Trump a declarat, ieri seara, ca fostul ministru britanic de externe, Boris Johnson, ar fi un excelent prim-ministru pentru a-i succeda Theresa May, care va demisiona pe 7 iunie dupa ce a esuat in realizarea Brexitului, relateaza AFP.

Trump considera ca Boris Johnson, un mare sustinator al Brexit-ului, ar fi un prim-ministru britanic excelent

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri seara ca fostul ministru britanic de externe Boris Johnson ar fi un 039;039;excelent039;039; prim-ministru pentru a-i succeda Theresa May, care va demisiona pe 7 iunie dupa ce a esuat in realizarea Brexitului,.

Trump: Boris Johnson ar fi un excelent prim-ministru

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca fostul ministru britanic de externe, Boris Johnson, ar fi un prim ministru excelent. Declaratia vine cu doua zile inainte de vizita sa de stat in Regatul Unit unde se va intalni cu actualul sef al guvernului, relateaza AFP.

PNL il sustine pe Eckstein Kovacs pentru functia de Avocat al Poporului! Mandatul lui Victor Ciorbea a expirat pe 6 mai

PNL il va sustine pe Eckstein Kovacs pentru functia de Avocat al Poporului, dupa ce liderii liberalilor, care s-au reunit luni in sedinta Biroului Executiv, au acordat un vot in acest sens, potrivit surselor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )