Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lupta pe viata intre Stefan Banica Jr. si Andreea Marin: Suma uriasa pentru care a pornit razboiul (FOTO)

B1 B1,
Lupta pe viata intre Stefan Banica Jr. si Andreea Marin: Suma uriasa pentru care a pornit razboiul (FOTO)

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au dezvoltat o adevarata pasiune pentru masinile scumpe si puternice. Stefan Banica Jr. a fost surprins, de fotoreporterii Click!, cu noua lui achizitie, un BMW M4, al c. continuă pe B1

Lupta pe viata si pe moarte intre Stefan Banica Jr. si Andreea Marin: Suma uriasa pentru care a pornit razboiul (FOTO)

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au dezvoltat o adevarata pasiune pentru masinile scumpe si puternice. Stefan Banica Jr. a fost surprins, de fotoreporterii Click!, cu noua lui achizitie, un BMW M4, al c.

Dupa ce a pierdut lupta cu kilogramele, Lavinia Parva a luat o decizie radicala: Ce face acum sotia lui Stefan Banica Jr...

Lavina Parva este intr-o forma de invidiat acum, insa inainte de a-si oficializa relatia cu Stefan Banica Jr. pierduse lupta cu kilogramele. Artista s-a ambitionat insa si a depus eforturi mari.

ANDREEA MARIN a anuntat cand SE RETRAGE din viata publica: Fanii sunt bulversati!

Andreea Marin a facut in premiera dezvaluiri incredibile despre cariera sa in televiziune precizand ca si acum are mari emotii atunci cand vorbeste in public. Da, am emotii si o sa-ti spun ca in.

Din pacate, vesti TRISTE despre Andreea Marin: Nu am reusit sa ma pun pe picioare...

Andreea Marin a trecut plin clipe extrem de grele in viata sa, dar a reusit sa-ti mentina zambetul si sa mearga mai departe. Vedeta si-a pierdut ambii parinti si a trecut prin doua divorturi. Mama.

Lavinia Parva, aproape dezbracata: Cum a surprins-o Stefan Banica Jr.! (FOTO)

Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica Jr. , a decis sa renunte la inhibitii si sa pozeze in ipostaze incendiare. De ceva vreme, vedeta este foarte activa pe conturile ei de socializare si, pentru a-si.

Totul despre despartirea dintre Stefan Banica jr si Lavinia Parva: Ce a declarat frumoasa partenera a artistului

Stefan Banica jr si Lavinia Parva formeaza un cuplu de cativa ani, insa de-a lungul timpului au existat mai multe zvonuri cu privire la despartirea acestora. Lavinia a vorbit despre ce se intampla.

Da, e adevarat: Andreea Marin si Tuncay Ozturk din nou impreuna!

Andreea Marin s-a reintalnit, recent, cu fostul sau sot, Tuncay Ozturk, la un eveniment monden. insa, Andreea Marin l-a ignorat pe fostul sot si a plecat imediat de la eveniment. Nu se stie care este.

Andreea Marin, la un pas de un GEST EXTREM dupa nasterea fiicei: A fost CUMPLIT!

Andreea Marin a marturisit ca s-a confruntat cu depresia postnatala dupa ce a nascut-o pe Violeta si chiar a fost pe punctul de a face un gest necugetat. Cand fetita sa avea doar un an si cateva luni,.

Andreea Marin SOCHEAZA cu sinceritatea: Mi-am invatat lectia!

In copilarie, Andreea Marin a plecat, fara a-si anunta parintii, in cautarea unui taram de basm, ajungand astfel pe marginea unei gropi. Cea mai mare nazbatie a fost ca am luat-o pe Rapanoasa,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )