Libnet.ro
UNICEF

13:00

Din pacate, vesti TRISTE despre Andreea Marin: Nu am reusit sa ma pun pe picioare...

B1 B1,
Din pacate, vesti TRISTE despre Andreea Marin: Nu am reusit sa ma pun pe picioare...

Andreea Marin a trecut plin clipe extrem de grele in viata sa, dar a reusit sa-ti mentina zambetul si sa mearga mai departe. Vedeta si-a pierdut ambii parinti si a trecut prin doua divorturi. Mama. continuă pe B1

Stirea TRISTA a zilei! Din pacate, este vorba despre MIRABELA DAUER! Anunt dureros pentru FANI! Alexandru Arsinel a dat ALARMA

Mirabela Dauer se confrunta cu probleme financiare dupa operatia pe care a suferit-o la rinichi. in ajutor i-a sarit prietenul ei de-o viata, Alexandru Arsinel. Recent, cantareata a anuntat ca, in ciuda.

ANDREEA MARIN a anuntat cand SE RETRAGE din viata publica: Fanii sunt bulversati!

Andreea Marin a facut in premiera dezvaluiri incredibile despre cariera sa in televiziune precizand ca si acum are mari emotii atunci cand vorbeste in public. Da, am emotii si o sa-ti spun ca in.

in premiera, Andreea Marin si-a recunoscut dependenta: Mi-e dor sa am...

Andreea Marin, in varsta de 43 de ani, a apelat, din comoditate sau din lipsa de timp, a un truc care o ajuta sa arate ca scoasa din cutie, atunci cand este vorba despre podoaba capilara. Aceasta este.

Andreea Marin, schimbare radicala: Fanii au ramas pur si simplu cu gura cascata cand au vazut cum arata... (FOTO)

Andreea Marin si-a surprins prietenii virtuali publicand pe internet o poza in care apare purtand o peruca blonda. Ce varianta sa aleg?!, i-a intrebat Andreea Marin pe fanii ei. Iar parerile.

Suma URIASA pe care Andreea Marin o plateste pentru studiile fiicei sale. Fanii vedetei i-au sarit in cap

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. nu se uita la bani atunci cand vine vorba de fiica lor, Violeta, cei doi platind o avere pentru ca micuta sa mearga la o scoala privata cu predare in limba engleza din Ca.

Andreea Marin, marturisire in premiera. Ce problema a avut fiica sa la nastere

Si-a dorit mult un copil, iar Violeta a reprezentat implinirea sa. Andreea Marin a marturisit insa ca fiica sa a avut o problema de sanatate la nastere. Exista multi copii care se nasc cu mici probleme .

Informatii de ultima ora despre Iulia Vantur: Din pacate, ceea ce multi banuiau s-a adeverit...

Iulia Vantur trece printr-o perioada grea dupa ce relatia dintre ea si starul indian Salman Khan s-a incheiat, dupa cum noteaza presa din India. Desi cei doi nu si-au confirmat niciodata relatia,.

Din pacate, medicii au dat verdictul CRUNT: Boala de care sufera indragitul actor Mihai Bendeac e incurabila...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a scris, intr-un mesaj publicat pe.

Din pacate, o veste trista a lovit ca un SOC: Celebrul miliardar a fost gasit mort... (FOTO)

Serge Dassault, creatorul celebrelor avioane militare Mirage, din Franta, a murit la varsta de 93 de ani, corpul neinsufletit fiind gasit chiar in biroul sau de pe Champs-Elysees din Paris. Omul de afaceri, ce.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de castigatorul Exatlon, Vladimir Draghia...

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania 2018, a sosit in Romania, in noaptea de duminica spre luni, impreuna cu ceilalti finalisti din echipa Razboinicilor, fiind intampinat de iubita lui Alice, fe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )